Hírarchívum - 2016. szeptember

Tizenkét perc borzongás a Resident Evil 7-tel

Aki azt várja, hogy a Resident Evil 7 végleges változata legalább olyan hangulattal bír, mint a demó, most megnyugodhat. A legutóbbi livestreamben a Capcom hosszabban is bemutatta az immáron belső nézetet használó horrorjátékot.

Elkészült a Gears of War 4

A tegnapi fergeteges launch trailer kiadása után a The Coalition csapata elhintette, hogy végre aranylemezre került a Gears of War 4 PC-n és Xbox One-on. Most már szinte biztosan boltokba kerül a játék a tervezett időpontban.

Titanfall 2 - lemez nélkül jön a dobozos PC-s verzió?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Titanfall 2 is követi azt a rossz szokást, miszerint a játék PC-s változatának doboza mindössze egy letöltőkódot fog tartalmazni, fizikai adathordozót viszont nem.

Star Wars: Battlefront - háború a Halálcsillagon

A mai naptól elérhető a Star Wars: Battlefront legújabb letölthető bővítménye, a Death Star DLC, ami többek között két új hőst és egy vadonatúj játékmódot is tartalmaz. Most ezekből kaptok vaskos ízelítőt.

The Witcher 3 - nem kap PS4 Pro-támogatást

A CD Projekt RED nem tervezi, hogy a PS4 Pro nyújtotta funkciókhoz igazítsa a The Witcher 3 látványvilágát. Helyette inkább a futó projektjeikre koncentrálnak, mint például a Gwent és a Cyberpunk 2077.

Battlefield 1 - befutott a rendszerkövetelmény

A DICE a Battlefield 1 hivatalos weboldalán leplezte le a játék minimum és ajánlott rendszerkövetelményét. Habár a nyílt bétateszt keretei között már tesztelhettétek a gépeteket, lássuk, mire kell számítani a végleges változatban!

Alien: Isolation - jöhet a VR-változat?

Jurgen Post, a Sega európai részlegének vezetője egy MCV-nek adott interjúban elhintette, hogy "a jövő platformjának is tekinthető" VR-szemüvegekre a Sega is elkészíti majd saját játékait, köztük az Alien: Isolation VR-változatát.

Külön is kapható lesz a felújított Modern Warfare?

Sok játékosnak csípte a szemét, hogy a Call of Duty 4 újrakevert változatát csak a Call of Duty: Infinite Warfare 80 dolláros prémium változatának tulajdonosai kapják meg. Úgy tűnik, mindez PR-mutatvány, és önálló formában is megvehetjük majd.

A Guerilla Games törölte második projektjét

A holland fejlesztő lemondott a titokban készülő játékáról azért, hogy teljes mértékben a Horizon: Zero Dawnra koncentrálhasson. Aki új Killzone-ban reménykedett, most csalódni fog.

A belsős címek natív 4K-ban futnak Xbox Scorpión

A Microsoft Studios fejese szerint a kimondottan Xbox Scorpióra készülő first-party címek natív 4K-ban futnak, nem lesznek felskálázva alacsonyabb felbontásról. Ennyivel biztosan jobb lesz a redmondiak új konzolja, mint a PS4 Pro.