Hírarchívum - 2016. szeptember

40 dollárba kerül majd a Driveclub VR

A Driveclub VR a PlayStation VR egyik legfontosabb nyitócíme, azt viszont nemigen lehetett tudni eddig, hogy miként férhetnek majd hozzá a játékosok. A Sony most tisztázta a helyzetet.

Mafia III - keressünk egy kis pénzt!

Lassan már semmilyen meglepetés nem marad a Mafia III premierjére, a 2K és a Hangar 13 csapata a premierhez közeledve csak úgy ontja magából a videókat, és minden lényegi játékelemről lerántja a leplet.

Dark Souls III - irány Ariandel havas vidéke!

Több mint négyperces játékmenet-kedvcsinálót kapott a Dark Souls III októberben bemutatkozó DLC-je, az Ashes of Ariandel. A felvétel brutális harcokat mutat, és a havas táj szépségeit is megvillantja.

Ilyen gép kell majd a PC-s Resident Evil 7-nek

Jövő januárban mutatkozik be a Resident Evil-sorozat legújabb felvonása, amely egészen más történetet mesél el, mint amit eddig megszoktunk. Bár a részletek még nem világosak, a PC-s változat gépigénye a mai naptól már ismert.

A Blizzard dobja a Battle.net elnevezést

Nem kell megijedni, nem az egész szolgáltatástól szabadul meg a Blizzard. Csak a nevet engedi el a stúdió, az ugyanis állítólag sokszor összezavarta a játékosokat. Ezentúl simán Blizzard Technek fogják hívni.

Befutottak a Ghost in the Shell első teaser trailerei

Jövő tavasszal kerül mozikba a Kodansha Comics híres mangasorozatának, a Ghost in the Shellnek az élőszereplős változata, amelyben Scarlett Johansson alakítja majd a főszerepet. Most öt nyúlfarknyi ízelítőt tudunk mutatni.

Íme, a Games with Gold októberi ajándékai!

Lassan ennek a hónapnak is vége, így a Microsoft a menetrendnek megfelelően ma lerántotta a leplet az októberi Games with Gold játékainak pontos listájáról. Lesz itt I Am Alive és The Escapists is.

A Dark Souls III két DLC-jével véget ér a sorozat

Ismét megerősítést nyert, hogy a Dark Souls III korábban bejelentett két letölthető kiegészítése jelenti majd a sorozat végét. Legalábbis Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke ezzel lezártnak tekinti a történetet.

Dishonored 2 - gyilkolj kreatívan!

A Dishonored második részének legfrissebb előzetese azt igyekszik bemutatni, mennyire változatos és kreatív módon lehet majd túlvilágra küldeni az ellenfeleket. Szerencsére Corvo és Emily eszköztárából is ízelítőt kapunk.

Tom Clancy’s The Division - jönnek a tesztszerverek

Holnap végre bemutatkoznak a Tom Clancy’s The Division korábban bejelentett tesztszerverei, így ha sikeresen bekerültél az Elite Task Force csoportba, első között próbálhatod majd ki a közelgő újdonságokat.