Hírarchívum - 2016. szeptember

Behozta a SOMA a lemaradást

Év elején még arról számoltunk be, hogy nem termelt profitot a SOMA, egy friss blogbejegyzésben azonban a fejlesztők elárulták, hogy immár 450 ezer példány talált gazdára a játékból.

Mafia III - még egy kis játékmenet

Újabb Mafia III játékmenet-videó érkezett, ezúttal azonban hivatalos forrásból. Egy teljes küldetést izgulhatunk végig a közel 17 perces gameplayben, amiben egy hotelt kell bevennünk.

A Battlefield 1 is hamarabb kipróbálható lesz

Az EA más játékaihoz hasonlóan a Battlefield 1-et is kipróbálhatják a megjelenés előtt az Origin Access- és az EA Access-előfizetők. Ezúttal is 10 órán át lesz nyúzható a játék, igaz, csak korlátozott tartalommal.

Quantum Break - trailer a steames megjelenésre

Jövő hét csütörtökön a Steamen is elérhetővé válik a Quantum Break, melyhez most érkezett egy új trailer is. A PC-sek örülhetnek, hiszen végre megszabadulhatnak a Windows Store láncaitól.

Watch Dogs 2 - bővebben a DedSecről

Új előzetest kapott a Watch Dogs 2, melyben a DedSec csapatával ismerkedhetünk meg, valamint a történetről is többet megtudhatunk. A trailer a TGS-en bemutatott videó kibővített változata.

Íme, a Civilization VI gépigénye

Szűk egy hónap, és megérkezik a Sid Meier's Civilization hatodik része, melynek gépigényét most megosztották velünk a fejlesztők. Szerencsére nem kell erős gép a híres stratégia folytatásának.

Megjelent a Deus Ex: Mankind Divided első DLC-je

Mától elérhető a Deus Ex: Mankind első DLC-je, mely a System Rift címet kapta. Ebben egy régi ismerős tér vissza, Frank Pritchard, akivel egy misztikus csoport után nyomozunk.

Sztoritraileren a FIFA 17

Pár nap múlva végre megérkezik az idei FIFA, mely rengeteg újítással várja a rajongókat. Az új grafikus motor mellett egy sztorimód is helyet kapott a játékban, melyben Alex Hunter karrierjét egyengethetjük.

Doom - megérkezett a Deathmatch

Megérkezett a Doom legújabb frissítése, mely a multiplayer módba hoz újdonságokat. Bekerül a játékba a közönségkedvenc Deathmatch játékmód, valamint immár privát meccseket is indíthatunk.

Víz alatti pályával bővül a Rocket League

Új, ingyenes pályával bővül a Rocket League októberben, melyhez két fizetős autó is érkezik. Pontos dátum egyelőre még nincs, de a bejelentés mellé egy trailert is kaptunk.