Hírarchívum - 2016. szeptember

Brit toplista: még mindig vezet a BioShock

A múlt héti triumvirátus kirobbanthatatlan volt a dobogóról, így a frissen érkezett Destiny-kollekció csak a negyedik helyet csípte meg. Az aranyérem továbbra is a BioShock: The Collection nyakában fityeg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.

Októbertől nem árulják többet a Forza Horizont

Ha a harmadik rész érkezése apropóján szeretnéd bepótolni az eredeti Forza Horizont, szűk egy hónapod van arra, hogy befizess rá az Xbox Store-ban. Október végétől az alapjáték és a DLC-i is kikerülnek az üzlet kínálatából.

Yooka-Laylee - a Rare után szabadon

A Yooka-Laylee a közeljövő egyik legígéretesebb platformere, amelyet a Rare egykori munkatársai által alapított Playtonic Games fejleszt. A dizájn a Nintendo 64-érát idézi, most pedig huszonöt percet tölthettek el a társaságában.

Tényleg film készül a Fruit Ninjából

Májusban kaptuk a fülest, miszerint mozifilm készül a több mint egymilliárd letöltéssel büszkélkedő mobilos címből, a Fruit Ninjából. A hír igaz, a jogokat a New Line Cinema szerezte meg, és most már a sztoriról is elárultak ezt-azt.

Elképesztően néz ki PC-n a Forza Horizon 3

4K, Ultra-beállítások, 60fps - ez a három mágikus jellemző, amiktől könnybe lábad a PC-sek szeme. A Digital Foundry csapata izmos vasat pakolt a Forza Horizon 3 alá, és most megmutatja, hogyan fest a játék maxon.

Watch Dogs 2 - nagyobb és jobb, mint az elődje

A nemzetközi szaklapok már kipróbálhatták a Watch Dogs 2 egyjátékos módját, és egy rakás gameplay videót rögzítettek a tapasztalataikról. Ezenkívül a Ubisoft is elárulja, mennyiben változott a játék az első rész óta.

Planet Coaster - még egy baleset is vicces

Mint ismert, az Elite: Dangerous mögött álló csapat vidámparkos címen dolgozik, ráadásul a végtermék még idén begördül majd. Most újabb képsorokat kaptunk a Planet Coasterről: kiderül, mi történik, ha egy hullámvasutat rosszul építünk fel.

Warhammer 40K: Dawn of War III - jönnek az eldák

A Sega és a Relic kiadta az első látnivalókat és információkat a Dawn of War III egyik játszható fajáról, az eldákról. Az elfszerű humanoid faj gyorsan odacsap az ellenségnek, majd fürgén visszavonul.

CoD: Infinite Warfare - megvan a bétateszt dátuma

Az Acitivision elárulta, mikor próbálhatjuk ki pontosan a Call of Duty: Infinite Warfare többjátékos bétáját. Az első hétvégén csak azok a játékosok vehetnek részt rajta, akik PS4-re előrendelték a shootert.