Hírarchívum - 2017. december

Tíz perc a The Church in the Darkness-szel

Az IGN First jóvoltából tíz percen keresztül nézegethetjük a Paranoid Productions ígéretes fejlesztését, a The Church in the Darknesst. A lopakodós játékban egy kommunista utópiára gyúró szekta bázisára kell beszivárognunk.

Dátumot kapott a Super Meat Boy Switch-verziója

Habár az eredeti tervek szerint a letölthető változatnak még idén meg kellett volna jelennie, végül csak januárban teszi tiszteletét a Super Meat Boy a Nintendo Switch-en. Egy exkluzív játékmód is jár az átirathoz.

Mobilos Devil May Cryt kapnak a kínaiak

Okostelefonokra költözik a Devil May Cry-sorozat, igaz, a jelenlegi állás szerint csak a kínaiak kapnak a Devil May Cry: Pinnacle of Combatből. Ki nem találnátok, hogy ezúttal is a harc kapja a főszerepet!

Trailert kapott a Catherine: Full Body

2018 telén remastert kap az Atlus előző generációs klasszikusa, a Catherine. A felújított változat még karácsony előtt kapta meg az első előzetesét, amit most pótolhattok be nálunk.

Szavazz 2017 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, sokak szerint a 2017-es esztendő játéktermése lényegesen jobb volt az elmúlt évekéhez képest.

Már regisztrálhatsz a The Crew 2 bétatesztjére

A megjelenés előtt a következő hetek során kipróbálható lesz a Ubisoft legújabb versenyjátéka. A The Crew 2 bétatesztjére már feliratkozhatnak az érdeklődők - mindhárom platformon elérhető lesz a próba.

A Contra TPS-ként is remekül játszható

Egy végzős diákokból álló csoportnak nyolc hete volt arra, hogy egy klasszikus NES-címből modern játékot készítsenek. Megszületett hát a Contra 2028, amely TPS-ként próbál érvényesülni. Mindezt te is kipróbálhatod!

Ni no Kuni II - így építheted fel a saját királyságodat

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdomban találunk egy Building Kingdom nevű játékmódot, amelyben főszereplőnk, Evan felépítheti saját kis királyságát, ahová követőit költöztetheti be. Lássuk mozgásban is!

Itt a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha új verziója

A magyar dez0wave remek karácsony ajándékkal lepte meg a fanokat. Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. – Lost Alpha új verziója, amely az alapjáték mellett minden javítást és kiegészítőt tartalmaz. A csomag teljesen ingyenes!

Agony - beköszön a Vörös Istennő

Vérrel nyakon öntött előzetessel lepett meg minket a Madmind Studio karácsony alkalmából. Az Agonyban a pokolba látogatunk, ahol összefutunk a Vörös Istennővel is, aki nem kegyelmez az elkárhozott lelkeknek.