Hírarchívum - 2017. december

Afterparty - az Oxenfree-csapat új játéka

Bemutatkozott az Oxenfree-t jegyző Night School Studio következő játéka, az Afterparty. A történet szerint hőseink a pokolban kötnek ki, ahonnan csak úgy menekülhetnek meg, ha legyőzik a sátánt - ivásban.

Ingyen játszható a Hitman párizsi epizódja

Az IO Interactive akciója jóvoltából a jövő év elejéig ingyenesen játszhatjuk a Hitman Párizsban játszódó fejezetét. Sőt, ha már karácsony, a Holiday Packet is megkapjuk hozzá, amiben a Mikulást kell kisegítenünk.

HWSW: Hamarosan itt a második generációs Ryzen

A szivárgások szerint jövő év első negyedévében jelenik meg az asztali Ryzenek második szériája. A rajtot valamikor februárban ejtheti meg az AMD, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty: WWII

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group a novemberi jelentését. A játékeladásokat az új Call of Duty uralta, míg a konzoloknál a PlayStation 4 győzött ezúttal.

Újabb két ingyenes játék jutott mára

Úgy tűnik, a karácsonyhoz közeledve adakozó kedvükben vannak a kiadók, szinte nem is múlik el úgy nap, hogy ne kapjunk valamilyen ajándékot tőlük. Most a Company of Heroes 2-t és a Homefrontot tölthetitek le ingyen.

Disney: van potenciál a korhatáros filmekben

A kora délután bejelentett Disney-Fox frigy után sokan máris az utóbbinál jellemző korhatáros filmek halálát vizionálták. A Disney CEO-ja, Bob Iger azonban úgy nyilatkozott, abszolút nincsenek a dolog ellen.

Vadonatúj kiadót alapított a Take-Two

A Take-Two megerősítette, hogy új kiadót alapított Private Division névvel. A frissen tető alá hozott részlegnek a független fejlesztők munkáinak egyengetése és kiadása lesz a fő feladata.

God of War - Kratos még mindig brutális harcos

Jason McDonald, a God of War vezető játékmenet-tervezője és Jeet Shroff vezető játékmenet-mérnöke részletesen elmesélték, hogy a megújult kameranézettel hogyan változik meg a harcrendszer.

Mégis készül a különálló Boba Fett-film?

A legfrissebb hírek szerint Han Solo és Obi-Wan Kenobi önálló filmjét a korábban már beharangozott, majd elhalasztott, és most mégis életre keltett Boba Fett-mellékszál követheti.

Először mozgásban a My Eyes on You

Az év elején mutatkozott be a nemrég alapított kijevi Storymind Entertainment első játéka, a neo-noir My Eyes on You, ami végre egy olyan előzetessel is előrukkolt, ami a játékmenetbe is betekintést enged.