Hírarchívum - 2017. december

Márciusban leállnak a Killzone 2 és 3 szerverei

Ha még mindig a PlayStation 3-at koptatod, és vissza-visszatérsz multizni a Killzone második és harmadik részéhez, akkor van egy rossz hírünk. A Guerrilla csapata bejelentette, hogy március végén kihúzzák az online mód dugóját.

Mégsem jelenik meg 2018-ban a Psychonauts 2

A Double Fine Productions megerősítette, hogy nem tudják tartani a 2018-as premiert, így leghamarabb 2019-ben játszhatunk a Psychonauts 2-vel. Miután a játék mérete körvonalazódott, a csúszás mellett döntöttek.

Elstartolt a Steam és az Origin téli vására

Még nem késő karácsonyig bevásárolni a jobbnál jobb címekből, hiszen kezdetét vette a Steam és az Origin téli vására. Most rengeteg PC-s játékhoz juthattok hozzá kedvezményesen - már a lista végigböngészése is megterhelő.

Még tovább bővülhet a Battlefront 2 kampánya?

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben nemcsak a Battlefront 2 multiplayer módja, hanem az offline szekció is bővülhet még. Legalábbis a Criterion egy, a Twitteren feltett rajongói kérdésre adott válaszát nehéz máshogy értelmezni.

Sniper: Ghost Warrior 3 - végre jön a multiplayer

Még májusban jelent meg a Sniper: Ghost Warrior harmadik része, de a City Interactive teljesen alábecsülte erőforrásait, így a korábbi ígérgetések ellenére a multiplayer mód a mai napig nem készült el.

Life is Strange: Before the Storm - lezárult a szezon

Megjelent a Life is Strange: Before the Storm utolsó epizódja is, a Deck Nine pedig egy hangulatos, a háromrészes évadot összefoglaló előzetessel ünnepelte meg a premiert.

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.

Battlefield: Bad Company - már az EA Accessen

A Twitteren jelentette be az Electronic Arts, hogy újabb játékkal bővült EA Access szolgáltatásuk. A már így is terjedelmes kínálathoz ezúttal a Battlefield: Bad Company első felvonása csatlakozott.

The Witcher 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

A legutóbbi javításnak hála az Xbox One X-ben rejlő extra teljesítményt is ki tudja használni a The Witcher harmadik része. A letöltés után két különböző módban futtathatjuk a játékot.

Kétmillió példánynál jár a Cuphead

Töretlen a Cuphead sikere, az izzasztó platformer megduplázta az eladásait az októberi helyzetjelentés óta. A fejlesztők álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen sok játékost vonz majd Cuphead és Mugman kalandja.