Hírarchívum - 2017. december

Magyar játék a Games with Gold januári kínálatában

Még bő egy hét hátravan januárig, de a Microsoft már karácsony előtt elárulta, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hónapban. Kezdésnek a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III-nak örülhetünk.

Traileren a Csillagkapu előzménysorozata

Kedvcsinálót kapott a Stargate: Origins, amely jövő februárban veszi kezdetét, és az MGM Csillagkapu-specifikus streaming szolgáltatóján, a Stargate Commanden fut majd. Csekkoljátok!

Podcastként tért vissza a Nintendo Power

A patinás játékmagazin a Nintendo hivatalos podcastjeként támadt el, az első adásban többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild alkotói is megszólalnak.

HWSW: Visszafogja az öreg iPhone-okat az Apple

Az elhasználódó akkumulátorok miatti leállások kiküszöbölése miatt korlátozza a processzorteljesítményt az Apple több iPhone-modellben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Kriptovalutával fizetne a Crytek a játékosoknak

Egy startup közreműködésével saját kriptovalutát hoz létre a Crytek. A Crycash-nek fényes jövőt jósolnak, kezdetben azonban a Warface-ben vetik be, ahol ezzel fognak fizetni a játékosoknak.

Apple: fel kell tüntetni a loot boxok oddsait

Szigorít az Apple a loot boxokat, illetve ahhoz hasonló mechanikákat alkalmazó játékoknál, a jövőben fel kell tüntetni az App Store-ban, hogy azok milyen valószínűséggel dobálják a különböző típusú kiegészítőket.

VR nélkül is játszható a Star Trek: Bridge Crew

A Star Trek: Bridge Crew-t a Ubisoft egyik nagy dobásának szánták. A játékosok egy virtuális űrhajóba pattanhattak, ahol különféle nehézségeket kellett közösen megoldaniuk. Már VR-szemüveg sem kell a játék élvezetéhez.

Gran Turismo Sport - megérkezett a karriermód

Ha eddig azért ódzkodtál a Gran Turismo Sporttól, mert csak online módban játszható, akkor eljött a te napod! Megérkezett a legfrissebb, 1.10-s frissítés, amivel élesedett az egyjátékos GT Leauge karriermód.

Úton az Xbox One egér- és billentyűzettámogatása

Úgy tűnik, hogy a Microsoft lengyel részlege idő előtt lelőtte a poént. A hivatalos honlapra véletlenül kikerült az Xbox One egér- és billentyűzettámogatását beharangozó hír.

Már iPadre is elérhető a Civilization VI

A Firaxis Games legújabb körökre osztott birodalomépítős stratégiája iPaden is elérhető lett. Noha az első 60 kört ingyen végigjátszhatjuk, a teljes változat ugyanannyiba kerül, mint a PC-s verzió - azaz 60 dollárba.