Hírarchívum - 2017. december

2019-ig kell várni a Switch 64 gigás kártyáira

A Wall Street Journal értesülései szerint késnek a Nintendo Switch 64 GB-os játékkártyái, azok leghamarabb 2019-ben futhatnak be. A fejlesztők addig legfeljebb 32 GB adattal gazdálkodhatnak.

HWSW: Mentális probléma lehet a játékfüggőség

Felvette az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a mentális betegségek közé a videojátékokkal kapcsolatos függőséget. A kutatók közül azonban többen cáfolják, hogy ezt a döntés megalapozott kutatási eredmények támasztanák alá.

PUBG - rajongói koncepciót lopott a Microsoft

A Microsoft nem gondolta túl a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os reklámanyagát, helyette egyszerűbbnek tűnt ellopniuk az egyik Reddit-felhasználó koncepcióját.

MechWarrior 5 - Atlas akcióba lendül

Sajnos a vártnál kicsit később, csak a jövő év végén jelenik meg a Piranha Games fejlesztésében készülő, egyjátékos kampányt is kínáló MechWarrior 5. Cserébe a múltkori tízperces videó mellé oda tudunk tenni egy újabb, 15 perceset is.

Itthon is nagyot ment a Star Wars: Az utolsó Jedik

A hazai mozikban is nagyon jól teljesített a Star Wars-sorozat új trilógiájának második felvonása, Az utolsó Jedik, ami két héttel a bemutatkozása után máris a 2017-es év legnagyobb bevételt elért filmjévé vált.

A Fox állítólag lelőtte az Alien: Covenant folytatását

Ridley Scott októberben még arról nyilatkozott, hogyan képzeli el az Alien: Covenant folytatását, most viszont úgy néz ki, a projektre már nem kerül sor, a legújabb hírek szerint ugyanis a Fox lelőtte az új részt.

Öt perc a Fe csodálatos világában

A tavalyi E3-as bemutatkozása óta nemigen lehetett hallani az Electronic Arts által felkarolt Fe-ről. Szerencsére a megjelenés már nincs messze, így az év utolsó napjaira befutott egy ötperces bemutató.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

2017 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Immár hagyomány, hogy az évzáró cikksorozatunkat a legolvasottabb anyagaink listájával rúgjuk be. Idén sincs ez másképp, először a tíz legolvasottabb hírünket osztjuk meg veletek!

Gameplay előzetesen a Valkyria Chronicles 4

Kiadós gameplay trailert kapott a Valkyria Chronicles negyedik része. Az előzetes sorra veszi a konzolokra készülő játék főbb játékmechanikáit, így több újdonság is bemutatkozik mozgásban.