Hírarchívum - 2017. december

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Az év javát már magunk mögött tudtuk, az elkövetkező napok a jól megérdemelt pihenésről szólnak majd. Békés, boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Ezzel a videóval nyit a Dragon Ball FighterZ

A Bandai Namco kiadta az Arc System Works bunyós játékának nyitóanimációját, amely kiválóan prezentálja, milyen izgalmak várnak ránk a Dragon Ball FighterZ-ben. Mindezt ütős metálzenével fűszerezve.

Jön az Assassin's Creed: Origins könyvváltozata

Várhatóan január végén kerül a könyvesboltokba a legújabb Assassin's Creed-regény, amely az Origins háttérsztoriját meséli el. A Sivatagi esküben Bayek történetét követhetjük végig, egészen a gyerekkorától.

Little Devil Inside - túlélés a sivatagban

A Neostream Interactive egy érdekes túlélőjátékon dolgozik. A Little Devil Inside-ban egy szörnyekkel teli sivatagban kell boldogulnunk, a felfedezés mellett számos fő- és mellékküldetést teljesíthetünk.

Jurassic World Evolution - a dinók közelről

Az IGN birtokába jutott a Frontier készülő alkotásának legújabb kedvcsinálója. Ezúttal a Jurassic World Evolutionben szereplő dinoszauruszok közül vehetünk szemügyre párat, méghozzá elég közelről.

Az Insomniacnál a Rise of the Tomb Raider direktora

A Rise of the Tomb Raider direktora január 1-től az Insomniac Games sorait erősít majd. Brian Horton a saját Twitter-csatornáján erősítette meg a váltást, a szakember a Spider-Man-játékon fog dolgozni.

Már készül a The Division folytatása?

Nemrég készült el a The Division legfrissebb, 1.8-as frissítése, ám a fejlesztők ügyvezetője, David Polfeldt már egy esetleges folytatást helyezett kilátásba. Mint mondja, rengeteg ötletük van a második részre.

Vadiúj grafikus engine-t kap a World of Tanks

Tavasszal érkezik a World of Tanks következő nagyobb frissítése, név szerint az Update 1.0. A játékot egy teljesen új motorra írják át: ez a Wargaming nagy titokban fejlesztett Core engine-je, amibe már most belenézhetünk.

Gravel - Namíbiába látogatunk

A Milestone új gameplay előzetest villantott a Gravelről. Ezúttal a namíbiai pályát csodálhatjuk meg mozgásban, méghozzá a Wild Rush játékmódban. A sivatagos terep eléggé technikás, fel kell hát kötnünk az alsóneműt!

Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.0

Sokáig vártak a támogatók a Star Citizen legfrissebb alfaverziójára, ám a Cloud Imperium Games végül karácsony előtt elérhetővé tette azt. Ezenkívül belenézhetünk a single playerre kihegyezett Squardron 42-be is.