Hírarchívum - 2017. július

GC 2017: Traileren a Warhammer 40K: Inquisitor

A magyar Neocore Games bejelentette, hogy már elérhető a támogatók körében a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s alfaverziója, amely számos új elemet és funkciót tartalmaz. Itt az új előzetes is!

Augusztus közepén érkezik az Observer

Végre megjelenési dátumot kapott a Bloober Team cyberpunk horrorjátéka. Kevesebb, mint egy hónap múlva már játszhatunk is az Observerrel, a főhős hangját a színészlegenda, Rutger Hauer kölcsönzi majd.

Elérhető a The Surge demója

Ha még nem próbáltad a Deck 13 sci-fi környezetben játszódó akció-szerepjátékát, akkor itt az alkalom. Arra viszont készülj fel, hogy már a próbaverzió is bitang nehéz lesz, lévén a fejlesztők a Dark Soulsból merítettek ihletet.

Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.

The Evil Within 2 - Sebastian, a túlélő

Vadonatúj előzetest kapott a The Evil Within második felvonása, amiben ismét Sebastian bőrébe bújva kell majd mindenféle rémségek kíséretében nyomoznunk. Ezúttal régóta elveszettnek hitt lányunk után fogunk kutatni.

Különleges kiadást kap az Absolver

A jövő hónapban mutatkozik be a Ubisofttól kivált alkalmazottak alapította Slocap csapatának legújabb játéka, az Absolver, ami olyan, mintha a For Honor és a God Hand szerelemgyereke lenne. Természetesen speciális kiadást is kapunk majd.

Battlefield 1 - háború az orosz fagyban

Már elérhető a Battlefield 1 tesztszerverein a szeptemberre időzített In the Name of the Tsar DLC egyik helyszíne, a Lupkow Pass. Ha nincs lehetőséged kipróbálni a keleti front helyszínét, akkor a hajtás utáni felvétel Neked szól.

DOOM - kétmilliónál jár a steames változat

A SteamSpy adatai szerint a feltámasztott, számozás nélküli DOOM kétmillió eladott példánynál tart a Valve platformján. A Bethesda és az id Software tehát örülhet, hiszen a nehezen megszületett shooter nemcsak kritikai, de komoly anyagi siker is.

Megérkezett a Switch mobilos alkalmazása

Androidra és iOS-re is tölthető a Nintendo Switch mobilos alkalmazása, amely egyebek mellett a voice chatet is lehetővé teszi. Az időzítés nem véletlen, a héten megjelenő Splatoon 2 már támogatja az appot.

Nem húzta sokáig a Might & Magic: Showdown

Alig indult el a Might & Magic: Showdown Early Access-változata, a Ubisoft bejelentette, hogy lelövi a játék fejlesztését. A vásárlók pénzét visszatérítik, ezt a hónap végéig lehet kérni a kiadótól.