Hírarchívum - 2017. július

ELEX - bemutatkozik két új frakció

A Piranha Bytes nyitott világú szerepjátéka, a fantasy és sci-fi elemeket vegyítő ELEX legújabb videóduója a játék két már biztosan szereplő frakciójáról, a törvényenkívüliekről és a berserkerekről rántja le a leplet.

Már 53 millió aktív felhasználónál jár az Xbox Live

Felemás negyedéven van túl a Microsoft. A telefonokkal és tabletekkel egy kalap alá vett konzoleladások ugyan csökkentek, de a játékokból ismét rengeteg fogyott a három hónapos időszakban. Az Xbox Live-on is új rekord született.

Elstartolt a Gigantic végleges változata

Hosszú és nehéz fejlesztés után végre elérhetővé vált a Motiga játéka PC-n és Xbox One-on. A free-to-play cím egy MOBA-elemekkel megspékelt hero-shooter, hasonló az Overwatch-hoz és a Battlebornhoz. Próbáld ki!

Amerikai toplista: visszaelőzött a PS4

Véget ért a Nintendo Switch uralkodása, a konzoleladások terén ismét a PlayStation 4-é lett az első hely az amerikai piacon. A játékok között a Tekken 7, az Injustice 2 és a Crash Bandicoot-gyűjtemény vitte a prímet.

Trailercunami a Comic-Conról

A geekvilág szeme jelenleg San Diegóra figyel, az idei Comic-Conról záporoznak az új előzetesek. Terítéken az Inhumans, a Jigsaw, a Krypton, a Dead Note, a Pacific Rim 2, a Bright és a Kingsman: The Golden Circle.

Launch traileren a Pyre

A Bastion és a Transistor fejlesztőinek új játéka a jövő héten landol a boltokban, de a launch trailert már most megnézheti a nagyérdemű. Egy kézzel rajzolt szerepjátékkal lesz dolgunk, melyben arénaharc is vár ránk.

Ingyenesen tölthető a 2013-as Shadow Warrior

A rajongók örülhetnek: a hónap elején az 1997-es eredeti Shadow Warrior lett ingyenes a GOG-on, most pedig a 2013-as remake-hez is hozzájuthatunk a Humbe Store-ban. Nem árt sietni, hiszen csak egy napig él az akció!

Call of Duty: WWII - bemutatkozott a zombimód

Habár a poént már lelőtte a múlt hétvégén kiszivárgott trailer, az Activision a San Diego-i Comic-Conon leplezte le a Call of Duty: WWII zombimódját. A stílszerűen Nazi Zombies címen futó kooperatív móka sötét tónusokkal operál.

GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

Beárazták az AtGames minikonzoljait

Idén ősszel a Sega Mega Drive és az Atari 2600 is megkapja a maga újrakiadását az AtGames jóvoltából. Az amerikai árcédula nem tűnik húzósnak, mindkét gépért 80 dollárt kell majd leszurkolnunk.