Hírarchívum - 2017. július

Októberben jön a Rogue Trooper Redux

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a Rogue Trooper felújított változata. A premier időpontjának bejelentése mellé egy új előzetes is érkezett, ez azt mutatja be, hogy mennyit változott a játék az eredetihez képest.

Előzetesen Guillermo del Toro új filmje

Befutott az első előzetes Guillermo del Toro új filmjéhez, a The Shape of Waterhez. A kedvcsináló alapján hamisítatlan del Toro-moziban lesz részünk, az egyszerre lehangoló és elbűvölő látványvilág mellett a furcsa lényekből sem lesz hiány.

Friss képcsokor érkezett a Hellblade-hez

Nagy adag képet tudunk mutatni a jövő hónapban bemutatkozó Hellblade: Senua’s Sacrifice-hoz. Hősnőnk élete korántsem alakul egyszerűen, elvégre nemcsak a vikingekkel, de a saját démonaival is meg kell küzdenie.

Októberben startol a The Walking Dead új évada

Egy újonnan felbukkant poszter alapján hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a The Walking Dead nyolcadik évada idén október 22-én rajtol el az amerikai AMC csatornáján. Vajon hogyan folytatódik Rickék és Neganék háborúja?

Pénteken jön a Blade Runner 2049 VR-játéka

Holnap, azaz július 21-én válik elérhetővé a Turtle Rock Studios legújabb játéka, amely a Blade Runner 2049 című film játékadaptációja lesz. A cím nem mellesleg VR-élménnyel együtt érkezik.

Itt a Forza Motorsport 7 első 167 autója!

A Turn 10 egy igen impozáns listával jelentkezett, mely a Forza Motorsport 7-ben szereplő temérdek járgány közül most 167-ről rántja le a leplet. A játék több mint 700 autót fog tartalmazni, szóval ez még csak a kezdet.

Citadel: Forged With Fire - a hétvégén nyílt bétateszt

Egy hete jelentették be a Citadel: Forged With Fire-t, de ezen a hétvégén már bárki kipróbálhatja a nyitott világú szerepjáték bétáját. Egy nagy hatalmú mágussal bármit megtehetünk a birodalomban, kalandozhatunk és háborúzhatunk is.

DOOM - az összes DLC ingyenes lett

Pont tegnap ejtettünk szót arról, hogy kétmilliónál jár a DOOM steames változata, ma pedig a Bethesda egy gáláns gesztussal rukkolt elő. A szezonbérlethez járó DLC-k teljesen ingyenesek lettek mindhárom platformon - irány vissza multizni!

Így néz ki konzolon a Sudden Strike 4

Habár a sorozat eddigi darabjai kizárólag PC-re készültek el, a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4 PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az RTS három különböző kampányt kínál a második világháború csatamezőin.

PS4-en is elstartolt az Orcs Must Die! Unchained

Az Orcs Must Die-sorozat harmadik része végre PS4-re költözött. A free-to-play tower-defense cucc lényegében egy külső nézetes akciójáték nem kevés stratégiai elemmel, melyben az orkok hordáit kell visszaverned.