Hírarchívum - 2017. július

Elrajtolt a Fortnite Early Access-változata

Ha előrendelted az Epic Games kooperatív akciójátékát, akkor máris belevetheted magadat a mókába. Ha PS4-en tolod a Fortnite-ot, további négy exkluzív karaktert kapsz - rájuk koncentrál az új előzetes.

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több karakter

Nem maradt ki a Comic-Conról a Marvel vs. Capcom: Infinite. A legújabb előzetes négy további játszható karaktert erősített meg: itt lesz nekünk Spider-Man, a Resident Evil Nemezise, Frank West a Dead Risingból és Mike Haggar is.

Shelob is visszatér a Shadow of Warban

A San Diego-i Comic-Conon leplezte le a Warner a Middle-earth: Shadow of War egyik visszatérő karakterét. Shelob már nem úgy néz ki, mint korábban, ráadásul az új előzetesen inkább emberi formában tetszeleg a pókasszony.

Megjelent a Splatoon 2, itt a launch trailer

A héten örülhetnek a Switch-tulajok, elvégre egy fontos cím landolt a masinájukon. A Nintendo shootere nem is okozott csalódást, remek kritikákat kap, így mi is bátorítunk mindenkit a vásárlásra. Az utolsó trailert még tudjátok le!

Injustice 2 - Starfire folytatja a sort

A NetherRealm bunyós játékának következő DLC-karaktere Starfire lesz. Az augusztusban érkező leányzó saját előzetesét a Comic-Conon vetítették le, de már ti is megnézhetitek teljes egészében.

A második trailerzuhatag a Comic-Conról

San Diegóban zajlanak az események. Ami a sorozatokat illeti, ezúttal a Vikingek, a Preacher, a The Gifted és a Trónok harca aktuális évadába nézhetünk bele. Filmek terén a LEGO Ninjago Movie-val és A galaxis őrzői 2-vel szolgálhatunk.

The Walking Dead-előzetesek érkeztek

A Comic-Con apropóján befutott a The Walking Dead nyolcadik évadjának több mint ötperces előzetese, de belenézhetünk a Fear The Walking Dead aktuális etapjának folytatásába is. A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket.

Ghost Recon: Wildlands - nyílt bétázik a Ghost War

A Ubisoft gőzerővel dolgozik a Ghost Recon: Wildlands következő és valószínűleg utolsó komolyabb tartalmi kiegészítésén, a PvP-módot ígérő Ghost Waron, ami a nyár végén nyílt béta formájában lesz majd kipróbálható.

Doctor Doom-filmen dolgozik a Fox

Hiába fürdött be az újraindított Fantasztikus Négyessel a Fox, úgy tűnik, csak nem akarja a Sony példáját követni és elengedni az univerzumot. A San Diegó-i Comic-Con Légió-paneljén ugyanis kiderült, készül a Doctor Doom-film.

Crash Bandicoott - ingyenes helyszínnel bővült

A Crash Bandicootnak volt egy olyan pályája, amit annyira nehézre tervezett a Naughty Dog, hogy a fejlesztőcsapat végül nem tette bele a végleges változatba. A felújított kiadáshoz viszont most ingyen megkapják a rajongók.