Hírarchívum - 2017. augusztus

Megérkezett a Frostpunk első gameplay trailere

A 11 Bit Studios emeli a tétet, és a This War of Mine után egy városépítő szimulátorral kedveskednek a posztapokaliptikus téma szerelmeseinek. Végre befutott az első gameplay előzetes a Frostpunkról.

Wolfenstein II: The New Colossus - a náci Batman

A legutóbbi gameplay videó után itt van egy kis üdítő animációs film, amely kiválóan szimbolizálja, hogy a németek sikeresen ötvözték az amerikai kultúrát a sajátjukéval. Bemutatkozott a náci szuperhős, Blitzmench.

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

A Sony végre leleplezte a PlayStation Plus szeptemberi kínálatát, és ahogyan azt vártuk, semmi okunk nem lesz a panaszra. Többek között megkapjuk az inFamous: Second Sont is.

Traileren az I Am Setsuna-csapat új alkotása

Gameplay ízelítő érkezett a Tokyo RPG Factory következő fejlesztéséhez, amely az I Am Setsunához hasonlóan a klasszikus JRPG-k játékmenetét hivatott modernizált köntösbe bújtatni.

Letölthető a Pro Evolution Soccer 2018 demója

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Pro Evolution Soccer 2018 demója. Ha nem vettél részt a nyílt bétán, de kipróbálnád a játékot, akkor azért, ha pedig bétáztál, de rúgnád még a bőrt a megjelenés előtt, akkor azért érdemes letöltened!

Szeptemberben is konferenciázik a Sony

Intenzív lesz az év vége a Sony számára, elvégre a japánok három nagyszabású rendezvényen is megmutatják az újdonságaikat, ebből egy ráadásul a saját eseményük. A következő állomás a szeptemberi Tokyo Game Show.

Így nem fejlesztett Trónok harca-játékot az Obsidian

Miközben a fél internet azért szurkol, hogy igazak legyenek a Bethesda Trónok harca-játékáról szóló pletykák, az Obsidian bevallotta, hogy neki egyszer már felajánlották az adaptáció elkészítésének lehetőségét. Csakhogy nem élt vele.

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide

A részletes bejelentésre október közepéig kell várnunk, egyelőre csak néhány screenshotot és egy semmitmondó teaser videót tudunk mutatni a folytatásból. Visszatérnek az óriáspatkányok.

GC 2017: Mount & Blade II: Bannerlord próbakör

A nagy kiadók kiállítóterei között nem volt könnyű megtalálni a TaleWorlds kicsiny, ám annál forgalmasabb standját, de megérte: kipróbáltam a középkori akció-szerepjáték új részének multiját.

AR-játék lesz az új mobilos The Walking Dead

A Pokémon Góhoz hasonló kiterjesztett valóságot kínál a The Walking Dead: Our World, amelyben a saját világunkban indulunk a járkálók felkutatására és megölésére. A sorozatból ismerős karakterek támogatásával.