Hírarchívum - 2017. augusztus

Ezt kínálja majd a Destiny folytatása

Ha fogalmad sincs róla, mi is az a Destiny, illetve mi mindent kínál majd a hamarosan megjelenő folytatás, akkor a hajtás utáni videót érdemes megnézned, mert a Bungie címszavakban, de minden fontos tudnivalót összefoglalt.

Kedvcsinálón a Divinity: Original Sin 2

Vészesen közel a Divinity: Original Sin 2 megjelenése, úgyhogy a fejlesztők időszerűnek látták, hogy újabb kedvcsinálókkal bombázzák a játékosokat. A most következő trailer a végleges artdizájnba is betekintést nyújt.

HWSW: A Steam felé nyit a Windows Mixed Reality

A steames játékokat is támogatja majd a Microsoft VR-platformja, amelyhez most újabb gyártótól futott be headset: a Dell leleplezte saját, Visor nevű VR-szemüvegét - írja nagytestvérünk, a HWSW.

GC 2017: Az idei kiállítás képekben

Habár a Gamescom véget ért, a beszámolóink folyamatosan érkeznek majd a napokban, és egy adag helyszíni fotóval is adósak vagyunk még: több mint 100 képet töltöttünk fel a galériába az idei kiállításról!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Lehúzza a rolót a Miiverse

Egyelőre csak azt jelentették be, hogy Japánban mikor várható a leállás, de valószínűleg a világ többi régiójában sem húzza már sokáig a szolgáltatás. Több játék is érintett lesz a bezárásban.

Fallout 4 - megnyitotta kapuit a Creation Club

A Bethesda újra megpróbálkozik a fizetős modokkal, annyi különbséggel, hogy a Creation Club tartalmai házon belüli vagy a cég által szigorúan ellenőrzött, külsős fejlesztések.

Amerikában csökken a PlayStation VR ára is

A minden földi jót tartalmazó csomag 50 dollárral lesz olcsóbb, a VR-szemüveg alapértelmezett kiszereléséhez pedig PlayStation Camera is jár majd. Egyelőre csak az amerikaiakat és a kanadaiakat érinti a hír.

17 év után tér vissza a Rune-sorozat

A Human Head Studios váratlanul bemutatta legújabb nyitott világú szerepjátékát, a Rune: Ragnaroköt. Az új részben egy veszélyes világban találjuk magunkat, ahol istenek és rémségek ellen kell megvédenünk az emberiséget.

Akcióban a Ni no Kuni II

A hétvégén zajlott Las Vegasban a GameStop Expo, ahol a Bandai Namco egyik legjobban várt játéka, a Ni no Kuni II is jelen volt, méghozzá egy közel kilencperces bemutatóval.