Hírarchívum - 2017. augusztus

Új platformokon hódít a Resident Evil: Revelations

Végre Xbox One-on és PS4-en is megjelent az első Resident Evil: Revelations. A látványt kicsit feltupírozta a Capcom, minden más ugyanaz, mint a korábbi plaformokon. Csekkold a launch trailert!

Dátumot kaptak a Supermassive VR-játékai

Az Until Dawn fejlesztője jelenleg két VR-játékban utazik, mindkettőt az idei E3-on leplezték le. A The Inpatient egy hátborzongató szanatóriumban játszódik, míg a Bravo Team egy lövöldözős anyag. Már tudjuk, mikor jönnek.

GC 2017: Cuphead próbakör

A Cuphead aranyos, '30-as évek rajzfilmjeit idéző hangulata ne tévesszen meg, mert a Studio MDHR első fejlesztése egy kőkemény, platformer-betétekkel színezett run and gun játék, abból is a Dark Souls nehézségét idéző.

Overwatch - élesedett a Deathmatch mód

A Blizzard végre mindenki számára elérhetővé tette a Free-for-All és a Team Deathmatch módokat az Overwatch Arcade-en belül. Emellett már a vadiúj Junkertown térképen is játszhatunk a tesztszervereken.

Tölthető a Knack 2 demója

Ha tervezed a Knack 2 megvásárlását, de még hezitálsz, itt a remek alkalom arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáld a PS4 szeptemberi exkluzívját! A játék demóváltozata már elérhető a PlayStation Store-ban.

Super Beat Sports - a Harmonix új játéka Switch-re

A Guitar Hero és a Rock Band fejlesztője ezúttal egy zenei sportjátékot fejleszt Nintendo Switch-re. A játékban öt különböző sportágban kell helytállnunk, és közben a ritmusérzékünket is próbára tesszük.

Megjelent a Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Már elérhető a Ubisoft és a Nintendo közös projektje, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, amely egy XCOM stílusú körökre osztott anyag. A Gomba Királyságot elárasztották a vérnyulak, akiket csak Mario és barátai fékezhetnek meg.

GC 2017: Middle-earth: Shadow of War próbakör

Idén ősszel három év várakozás után jelenik meg a Monolith által fejlesztett Shadow of Mordor folytatása, a Shadow of War. Az NVIDIA Gamescom előtt tartott rendezvényén lehetőségünk volt kipróbálni a játékot.

Shadow of War - fura trailert kapott a Marauder törzs

Fura zenés kedvcsinálóval jelentkezett a Middle-earth: Shadow of War. A friss trailer a Marauder törzs orkjait mutatja be, meglehetősen szokatlan körítés kíséretében. A teljes változat októberben jelenik majd meg.

Utolsó kedvcsinálón az Absolver

A mai naptól megvásárolható a Slocap online bunyós játéka, az Absolver, amiben nemcsak a külsőnk, de a verekedési stílusunk is teljesen személyreszabható, hogy aztán Adal Empire többi harcosával is összemérjük az erőnket.