Hírarchívum - 2017. augusztus

Injustice 2 - Black Manta színre lép

A jövő hónapban egy újabb ikonikus szuperhős csatlakozik az Injustice 2 kompániájához. Black Mantát a Fighter Pack 2 leendő vásárlói kaparinthatják meg - lássuk a rájaember bemutatkozó trailerét!

GC 2017: Crackdown 3 próbakör

Annak ellenére, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a Crackdown harmadik része, a Microsoft mégis kihozta magával Kölnbe. Mi pedig köszöntük szépen, jól megnéztük magunknak a nagyjából 10 perces demót.

GC 2017: Moddolható a PC-s Final Fantasy XV

A PC Gamer ült le picit beszélgetni a Final Fantasy XV direktorával a közelgő PC-s port kapcsán. A játék modtámogatással érkezik, és állítólag a régebbi hardvereken is jól fut - a fullos látvány viszont elérhetetlennek tűnik.

GC 2017: Star Citizen - valós időben változó mimika

A Cloud Imperium Games a Gamescomra időzítette a bejelentését, miszerint valós időben változó mimikával vértezi fel a Star Citizent. A fícsört egy átlagos webkamerával is használhatjuk, de a minőségi élményhez külön eszköz szükséges.

Megújulva tér vissza a Secret of Mana

Remake-et kap a Secret of Mana a huszonötödik születésnapja alkalmából. A klasszikus nemcsak audiovizuálisan újul meg, hanem játékmenet szempontjából is - csekkold az első látnivalókat!

A Yakuza 2 is megkapja a remake-jét

A minap több bejelentéssel is előrukkolt a Sega és a Yakuza-sorozatért felelős stúdió. Remake-elik a második részt, készül a folytatás, és a Fist of the North Star is a Yakuza-csapatnál landolt.

Megvannak a Terminator 2 3D játékunk nyertesei!

A Gamekapocs és a Pannonia Entertainment nyereményjátékában a Terminator 2 3D premier előtti vetítésére sorsoltunk ki három darab páros belépőt egy-egy filmplakát kíséretében. A játék véget ért, mi pedig sorsoltunk!

Búcsú az eredeti Xbox One-modelltől

Már a Microsoft hivatalos üzletéből sem lehet megrendelni az eredeti Xbox One-modellt, ezzel a videokazetta-lejátszóra emlékeztető konzol valószínűleg a pályafutása végéhez érkezett.

GC 2017: 35 perc az új Dishonoreddal

Szeptember közepén új, önállóan futtatható epizóddal bővül a Dishonored-sorozat, amelynek Billie Lurk lesz a főszereplője. A GameSpot jóvoltából egy 35 perces gameplay videót nézhettek meg belőle.

Leválasztanák a Vive-ot a HTC-ről

Lapértesülések szerint kiszállna a VR-bizniszből a HTC, a tajvani gyártó több forgatókönyvet is lehetségesnek tart ennek megvalósítására. Lehetséges, hogy külön cégként fut tovább a Vive, de az eladás sem kizárt.