Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Idén is rekordot döntött a rendezvény

A hétvégén véget ért az idei Gamescom, a szervezők pedig megerősítették, idén is rekordot döntött a rendezvény, amire összesen több mint 350 ezer látogató volt kíváncsi. Lassan tényleg kinövi jelenlegi helyszínét a show.

Brit toplista: Nate nélkül is szárnyal az Uncharted

A friss megjelenések érkezésével a Crash-trilógia is kénytelen volt átadni vezető helyét, amit ezúttal az Uncharted 4 DLC-jének indult, majd teljes játékká hízott Uncharted: The Lost Legacy kaparintott meg.

Premier előtti előzetesen a Mario + Rabbids

Holnap kerül boltokba az idei E3-on bemutatkozott Mario + Rabbids: Kingdom Battle. A Nintendo és a Ubisoft a premier alkalmából egy utolsó kedvcsinálót is kiadott, de a hajtás után más videóanyagokat is megleshettek.

A Nintendo felpörgeti a Switch gyártását

A Nintendo képviselője a Wall Street Journalnak adott interjúban megerősítette, hogy miután továbbra is elképesztően kelendő a Switch, a karácsonyi szezonra ráfordulva alaposan felpörgeti a konzol gyártását.

Csúcsra tört a PlayerUnknown’s Battleground

Két héttel ezelőtt még csak 620 ezren játszottak egyidejűleg a Bluehole akciójátékával a Steamen, ami a második helyre volt elég, tegnap azonban felért a cím a dobogó legfelső fokára. A DOTA 2-t taszította le a trónról.

Már készül az X4: Foundations

Az Egosoft bejelentette a népszerű X-sorozat következő felvonását, az X4: Foundationst. Ezúttal is az űrt fedezhetjük fel a játékban belső nézetből, felépíthetjük a saját birodalmunkat, kereskedhetünk és harcolhatunk.

A Codemasters egyelőre vár az F1 VR-ral

Látva a DiRT Rally VR-módjának sikerét, bizonyára sok rajongó örülne annak, ha valami hasonló funkciót kapna a Codemasters F1-sorozata is. A fejlesztő azonban még vár vele, elvégre rengeteg munkával jár.

GC 2017: Rainbow Six: Siege - íme, a három új hős

A Ubisoft megígérte, hogy a Gamescomon rántja le a leplet a Rainbow Six: Siege legújabb három operátoráról, akik a Blood Orchid DLC-vel együtt érkeznek. Több mint egy órán át mozog az új kiegészítő.

Így néz ki most a Cuphead

A múlt héten nemcsak Kölnben tartottak videojáték-kiállítást, a hétvégén Las Vegasban rendezték meg GameStop Expót, ahol a Microsoft is jelen volt. Most 14 percen át csodálhatjuk a Cuphead jelenlegi verzióját.

Game of Thrones-játékon dolgozik a Bethesda?

Ha minden igaz, a Fallout- és a The Elders Scrolls-játékok atyja készíti a Trónok harcra legújabb adaptációját. Az anyag létezését a Target áruház adatlapja szellőztette meg - nagyon örülnénk neki!