Hírarchívum - 2018. november

Az Egyesült Államok is vizsgálja a loot boxok ügyét

Európában több országban is korlátozásokat vezettek be a véletlenszerű jutalmakat tartalmazó mikrotranzakciók ügyében, Ausztráliában pedig jelenleg is folyik a vita róluk. Hamarosan Amerikában is megindul a jogi párbeszéd ezzel kapcsolatban.

Launch traileren a Darksiders III

Tegnap óta vásárolható meg a Darksiders harmadik felvonása, ennek apropóján a THQ Nordic kiadta a játék launch trailerét. A videó közepesen izgalmas, cserébe egy sor rusnyaságot és ismerős karaktert felvonultat.

Már készül a második Call of Duty-film

Habár még az első mozi stábja sem állt össze, a hírek szerint már készül a második Call of Duty-film. Az adaptációhoz már írót is sikerült találni, a Black Panthert jegyző Joe Robert Cole-t igazolta le az Activision.

Megérkezett Netflixre a Minecraft: Story Mode

Már a Netflixen is elérhető a Minecraft: Story Mode, ráadásul továbbra is interaktív formában fogyasztható a játék a streaming szolgáltatáson keresztül. Aggodalomra semmi ok, egy mezei távirányító is elegendő az irányításához.

Spider-Man: Into the Spider-Verse - jön a folytatás?

Lapértesülések szerint a Sony nagyban a fogad a Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs filmre, és bár a premier még várat magára, már be is rendelt egy folytatást és egy spin-offot hozzá.

Assassin's Creed: Odyssey - a rejtett penge titkai

Jövő héten érkezik az Assassin's Creed: Odyssey első nagyobb DLC-je, amely egy háromrészes történet nyitófelvonása lesz. Az Assassin's Creed-rajongók biztosan örülni fognak neki: a híres-hírhedt rejtett penge eredetéről lesz szó benne.

200 millió játékosnál jár a Fortnite

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Fortnite, a regisztrált játékosok száma ugyanis átlépte a 200 milliót. Ennél jobb alkalmat nem is találnánk arra, hogy megajándékozzuk a barátainkat egy-két skinnel, nem igaz? Mert most ilyet is lehet.

TGA 2018: Több mint tíz új játékot jelentenek be

A jövő hét végén úszni fogunk a játékbejelentésekben és -előzetesekben: magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik meg a The Game Awards díjátadót, míg szombaton a Kinda Funny Games Showcase várja a játékosokat.

Nézzünk bele a Red Dead Online bétájába!

A Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition tulajdonosai tegnap óta nyúzhatják a Red Dead Online bétáját, mától pedig azok is csatlakozhatnak, akik az első napon vásárolták meg a játékot. Lássunk egy kis ízelítőt hozzá!

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben is négy játékot tölthetnek le az Xbox Live-előfizetésük mellé az Xbox-hívők. Digitális népmese, ügyességi puzzle-játék, BioWare-fejlesztés és egy Xbox-klasszikus is helyet kapott a felhozatalban.