Hírarchívum - 2018. november

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures

A The Dark Pictures: Man of Medanban a Supermassive azt csinálja, amit a legjobban tud, karaktereink élete csak a mi döntéseinktől függ a hátborzongató szellemhajón. Most a kulisszatitkokba nézhetünk bele.

Nagyot ment a Nintendo a Black Friday alatt

Eladási rekordokat döntött a Nintendo az Egyesült Államokban a múlt hétvégén. A háladadástól egészen a Cyber Mondayig tartó öt napos időszakban a Switch lett a legkelendőbb Nintendo-konzol a cég történetében - még a Wii-t is lenyomta.

Ingyenes frissítést kapott a Dragon Ball FighterZ

Elsősorban az online bajnokságok kedvelői járnak jól a Dragon Ball FighterZ legújabb tartalmi bővítésével. A FighterZ Tournamentben alaposan megkeverednek a szabályok - több mint 70 módosító közül választhatunk.

Mutant Year Zero - bemutatkozik Farrow, a róka

A játék legújabb karaktere egy orgyilkos antropomorf róka, aki leginkább a lopakodásra szakosodott. Farrow kimondottan hasznos tagja lehet a csapatunknak a Mutant Year Zero: Road to Edenben.

Path of Exile - idén már nem jön PS4-re

A Grinding Gear csapata "alábecsülte az elvégzendő munka mennyiségét", így a PC-n már sikeres akció-RPG biztosan nem jelenik meg decemberben PS4-re. Cserébe sokkal optimalizáltabb játékot kapunk a jövő év elején.

TGA 2018: Ott lesz az Obsidian új játéka is

Ez lesz az első alkalom, hogy villant valami újat az Obsidian Entertainment, mióta a Microsoft felvásárolta a csapatot a múlt hónapban. Az első teaser képek már megérkeztek, s ha minden igaz, egy sci-fi RPG-vel lesz dolgunk.

Befutott a PlayStation Plus decemberi felhozatala

Pszichológiai horrorral és zúzós versenyekkel várja a Sony a PlayStation Plus előfizetőit a jövő hónapban. Természetesen a PS3-as és vitás játékosok sem maradnak ki a buliból, nekik is érkezik pár izgalmas indie cím.

Megvan a Rocksteady Superman-játékának címe?

Superman: World's Finest. Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor így hívják majd a Batman: Arkham-szériáért felelős Rocksteady következő játékát. Nem ez az első eset, hogy felütötte a fejét ez a cím.

Élőszereplős Cowboy Bebop-sorozat készül

Minden idők egyik legnagyszerűbb anime-sorozata, a Cowboy Bebop is élőszereplős változatot kap. Nem filmre, hanem egy tízepizódos sorozatra kell számítanunk, amelyet a Netflix szállít majd.

Devil May Cry 5 - kisbusszal érkezik a gyűjtői kiadás

Az Amazonra már most felkerült a Devil May Cry 5 gyűjtői kiadása. A nem mindennapi csomagban a játék mellett kapunk néhány kitűzőt, matricát, valamint a démonirtó csapat kisbuszának replikáját is.