Hírarchívum - 2018. november

Jön a The LEGO Movie 2 Videogame

Videojátékos mellékágat kap a második The LEGO Movie is. Az ismét a Warner Bros. és a TT Games boszorkánykonyháján készülő címet 2019-re várhatjuk. Befutottak az első screenshotok is.

Civilization VI - bemutatkozott Magyarország is

Mátyás királlyal az élen lép Magyarország a Sid Meier's Civilization VI színterére. Termálfürdők, huszárok és a fekete sereg - történelmünk sarokkövei segítségével épül fel, s így lesz nagy hazánk civilizációja.

Sea of Thieves - holnap élesedik a Shrouded Spoils

A Rare szakadatlanul szállítja a Sea of Thieves ingyenes frissítéseit, így holnaptól elérhetővé válnak a Shrouded Spoils újdonságai is. Összeszedtük, hogy mire lesz érdemes odafigyelni a tengeren.

Decemberben demót kaphat a Resident Evil 2?

A hírt egyelőre nem érdemes készpénznek venni, de néhány elég meggyőző kép és videó látott napvilágot, melyek arra utalnak, hogy jövő hónapban demóváltozatot kaphat a Resident Evil 2 remake.

Red Dead - utalás az Undead Nightmare 2-re?

A Red Dead Redemption 2 hatalmas világa vérbeli Rockstar-címhez méltóan egy halom utalást és easter egget tartogat. Az egyik ilyen apróság azonban mintha az első felvonás zombis DLC-jére emlékeztetne.

Anthem - képeken a környezet és az élővilág

Érdemes időnként ránézni a BioWare fejlesztőinek Twitter-oldalára, hiszen ha szerencsénk van, elcsíphetünk egy-két érdekes screenshotot a jövő februárban érkező Anthemről. Lássuk mit posztoltak mostanában!

Ilyen egy űrcsata a Battlefleet Gothic: Armada 2-ben

A Battlefleet Gothic: Armada 2 masszív űrcsatái izgalmasnak ígérkeznek - a legújabb gameplay videóban közelről is megnézhetünk egy ilyen ütközetet. A folytatásban mind a 12 frakció képviseli magát, méghozzá egyedi jellemzőkkel.

Filmstúdiót nyitott a Rebellion

A Sniper Elite fejlesztője filmstúdiót alapított potom 100 millió dollárért Oxford külvárosában, ami várhatóan 500 munkahellyel bővíti a brit TV- és filmipart. Első munkájuk a Judge Dredd-sorozat és Rogue Trooper-mozi lesz.

Vess egy pillantást a Steam új köntösére!

A SteamDB atyja, Pavel Djundik megosztott pár képet a Steam új designjáról a Twitteren, amelyek állítólag egy januári Valve-prezentációról származnak. Nem tudni, hogy zöld utat kap-e a redesign, de van rá esély.

Devil May Cry 5 - egy óra hent Dantéval

A Capcom legutóbbi livestreamjében ismét a Devil May Cry 5 volt terítéken. Most több mint egy órán át nézhetjük az idősödő Dantét akció közben, és vethetünk egy pillantást a karakter régi és új képességeire.