Hírarchívum - 2018. november

Új Alien-játékot jelenthetnek be a jövő hónapban?

Ahogy összeállnak a kirakós darabjai, annál valószínűbb, hogy december 7-én a The Game Awards díjátadóján egy új Alien-bejelentésre számíthatunk. Úgy néz ki, hogy már a cím is megvan. Hogy hangzik az, hogy Alien: Blackout?

Euro Truck Simulator 2 - út a Balti-tenger felé

Ideje újra teletölteni a tankot, jövő héten ugyanis felfedezzük Északkelet-Európát. A Balti térség öt országgal és több mint 13 ezer kilométernyi új útszakasszal várja a kamionsofőröket. Lássuk az ehhez tartozó előzetest!

Early Accessbe kerül a Rapture Rejects

Mi történik azokkal, akik az ítéletnapon nem kerülnek a mennybe? A földi pokolban egymás torkának esnek. A Cyanide & Happines humorával erősítő battle royale-játék jövő héttől már Steamen is játszható lesz.

Mount & Blade 2 - neveljünk gyerkőcöket!

Egy nemes család fejeként fontos, hogy utódaink méltó örökösök legyenek, hiszen ők viszik tovább a ház hírnevét. A Mount & Blade 2: Bannerlord ismét visszahozza a dinasztiarendszert, gyermekeinket pedig mi indíthatjuk el a helyes úton.

Crackdown 3 - mikrotranzakciók nélkül

Randomizált loot boxok és egyéb mikrotranzakciók. Nehéz őket úgy eltalálni, hogy ilyen vagy olyan módon ne legyenek bosszantóak a játékosok számára. Szerencsére a Crackdown 3 esetében nem kell majd tőlük félnünk.

Cyberpunk 2077 - a Red Dead minősége a cél

A Rockstar Games ismét bemutatta a videojátékosoknak, hogy milyen egy igazán nagyszerű, szinte tökéletességig csiszolt open world-játék. A CD Projekt RED is hasonló mércét szeretne megütni a Cyberpunk 2077-tel.

Darksiders III - Fury és a névtelen ló

Már csak napok választanak el minket a Darksiders III megjelenéséig, így most egy újabb kedvcsinálóval hangolódhatunk Fury kalandjára. Az apokalipszis lovasát pedig természetesen jó öreg hátasa kíséri.

Egy korszak vége: elengedte a Take-Two az Agentet

Habár a PlayStation 3-exkluzívként bemutatott Agent megjelenésére eddig sem volt sok esély, a játék védjegyének szorgos őrizgetése miatt mindig reménykedtünk egy kicsit, hogy kezd valamit a projekttel a Take-Two. Nos, most már ennek is vége.

Fortnite - az ott nem Rontó Ralph volt?

Egy Rontó Ralph-cameótól hangosak a Fornite közösségi terei, amit a napokban fedeztek fel a játékosok. Sokan arra számítanak, hogy Thanoshoz hasonlóan a Disney-hős is komolyabb szerephez jut a játékban.

Shenmue III - 7 milliót dobtak össze rá a rajongók

Véget ért a Shenmue III crowdfunding-kampánya, Yu Suzuki és csapata pedig összegezte a bevételeket: több mint 7 millió dollárt adományoztak a rajongók a várva-várt folytatásra.