Hírarchívum - 2018. november

És neked mennyi kell még a 2 millió Gamerscore-ig?

Stallion83 neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng, az úriember ugyanis hivatalosan is a világ legnagyobb acsivadásza. Most újabb rekordot döntött: elsőként érte el a 2 millió Gamerscore-t.

Befutott a magyar fejlesztésű Cattle Call

Egyelőre még csak Early Access-verzióban, de végre felcsaphatunk Ari Goldnak a Funny Angle Games menedzserjátékában. Nincs is jobb hétvégi móka a lecsúszott hollywoodi színészek pátyolgatásánál, nem igaz?

HWSW: Mikor érkezik a GeForce RTX 2060?

Az NVIDIA GeForce RTX 2060 első teszteredménye már kiszivárgott, a videokártya piaci rajtja azonban még odébb lehet - írja nagytestvérünk, a HWSW. Januárnál előbb ne számítsunk rá.

A Bigben adja ki a készülő Werewolf-játékot

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood kiadási és terjesztési jogát átruházta a Bigben Interactive-ra, ami nem csoda, hiszen a fejlesztő, a Cyanide is a francia cégé. 2020-ban jöhet a játék.

Közeleg a The Council fináléja

A Big Bad Wolf komoly döntésekkel operáló kalandjátéka december elején véget ér. Nem csak az Episode 5: Checkmate-et kapjuk meg, hanem a Complete Season csomagot is, amely a teljes évadot tartalmazza.

Just Cause 4 - Rico most tornádóval viaskodik

Filmes előzetessel gazdagodtunk a Just Cause 4-ről. A videó szépen felvonultatja korunk akciófilmes kliséit, de az Avalanche Studios sorozatát eddig sem a komolyságáért szerettük. A tornádó a feje tetejére állítja világot.

Bezárja kapuit a Total War: Arena

Már soha nem lép ki a bétafázisból a Total War: Arena, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy az elkaszálják a free-to-play stratégiát. A szerverek február 22-én végleg leállnak, és már a mikrotranzakciók sem élnek.

Megérkezett Az oroszlánkirály előzetese

Mármint az élőszereplős mozifilmé, amelyben hús-vér emberek nem, digitális vadállatok már annál inkább szerepelnek. Ezúttal is A dzsungel könyve rendezője, Jon Favreau kapott bizalmat a Disney-től.

Ingyen tölthető az Outcast: Second Contact

Tavaly jelent meg az Infogrames klasszikus nyitott világú játékának remake-je, az Outcast: Second Contact. A Humble Store jóvoltából most néhány napig ingyen bezsákolhatjuk a címet, amely jó pár órára elvarázsolhatja a műfaj rajongóit.

Pokémon GO-szerű Warcraft-játék készül?

Több érdekes belsős információról rántotta le a leplet a Kotaku a Blizzard játékaival kapcsolatban. Korábban is hallottunk már pletykákat afelől, hogy az irvine-i stúdió több mobilos projekten is dolgozik: az egyik egy warcraftos AR-cím lehet.