Hírarchívum - 2018. december

Anthem - előzetesen a Legion of Dawn

A Legion of Dawn, avagy a hajnal légiója az Anthem világának egyik leglegendásabb rendje. Erről a nemes ligáról kapta nevét a játék egyik gyűjtői kiadása is. Lássuk, hogy mit illik tudni róla!

Fejlesztői naplón a DiRT Rally 2.0

A Codemasters Dev Insight címen indított fejlesztői naplósorozatot a DiRT Rally 2.0-ról. A legújabb epizódból kiderül, hogy mennyit fejlődött a verdák és a terep grafikai minősége, de szó lesz az új abroncsszimulációról is.

Végre megjöttek a PvP-csaták a Pokémon Góba

Többéves huzavona után végre élesedett a PvP Trainer Battles a Pokémon Góban, így a 10. szint fölött járó edzők harcba már küldhetik pokémonjaikat egymás ellen. Egyelőre még problémás a rendszer.

Érkezik a battle royale-ra kihegyzett PlanetSide

Bemutatkozott a PlanetSide Arena, a multiplayer lövölde következő fejezete, amely már 500 fős battle royale-küzdelmekkel operál. A Daybreak Games vadiúj címe már a következő hónapban elstartol PC-n.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Visszavágták a Heroes of the Storm fejlesztését

Meglepő döntést hozott a Blizzard, szorosabbra húzta a Heroes of the Storm nadrágszíját. A fejlesztők egy részét más projektekre vezényeltek át, és minden e-sporttal kapcsolatos eseményt töröltek. A támogatás viszont nem áll le.

Befutott a végleges DayZ, a hétvégén kipróbálható

Fél évtized után a Bohemia Interactive multis shootere végre kilépett az Early Access-fázisból a Steamen. A premiert egy ingyenes hétvégével ünnepli a cseh fejlesztő: egészen december 17-ig nyúzhatják a címet az érdeklődők.

Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle

A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.

Egy héttel korábban jön a Metro Exodus

A 4A Games és a Deep Silver megerősítette, hogy a fejlesztőcsapat befejezte a játék munkálatait, aranylemezre került a következő Metro-játék, így a premiert is előbbre hozzák. Így egy héttel hamarabb kapjuk meg a harmadik részt.

Jövőre jelenik meg a Daymare: 1998

Eredetileg rajongói Resident Evil 2-remake-nek indult, de miután a Capcom bejelentette a saját változatát, a lelkes rajongók módosítottak a terveken, és Kickstarterre, majd Steam Greenlightra költöztették a projektet.