Hírarchívum - 2018. december

Először mozgásban a Wargaming akció-RPG-je

A novemberi bemutatkozás után végre megnézhetjük, hogyan is fest mozgás közben a World of Tanksot is jegyző Wargaming legújabb próbálkozása, ami egy Diablo-szerű, MOBA-jegyekkel nyakon locsolt akció-szerepjáték lesz.

Konzol Karácsony 2018 - segíts a gyerekeken!

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe pedig kiváló alkalom arra, hogy segítsünk másokon. Ezúttal egy olyan kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol a Bátor Tábornak segíthettek.

Brit toplista: ismét élen a Red Dead Redemption 2

Ráfordultunk a karácsony előtti utolsó hetekre, és ez bizony a szigetország játékeladási listáján is nyomot hagyott, hiszen ismét ismerős játékok szerepelnek a legjobb három között.

Nálunk is megjelenhet az új mobilos Call of Duty?

A Call of Duty: Legends of Wart, a háborús széria legújabb mobilos darabját eredetileg csak Kínában forgalmazta a Tencent, ám nemrégiben az ausztrálok is kaphattak belőle, így van rá esély, hogy Európába is eljut a cím.

Még egy Fallout-kihívó érkezik Atom címmel

Az AtomTeam posztapokaliptikus RPG-jét bevallottan a Fallout, a Wasteland és a Baldur's Gate ihlette. A szovjet senkiföldjét járhatjuk be az Atomban, amely a héten lép ki a korai hozzáférésű státuszból a Steamen.

A Sekirót várják a legtöbben a Steamen

A From Software közelgő akció-kalandjátéka szerepel a legtöbb játékos steames kivánságlistáján a Resident Evil 2 remake és a Metro: Exodus előtt. A top 10-es listában akad jó pár meglepetés is.

Íme, az Xbox One-os nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Gamekapocs és a Cenega Hungary közös nyereményjátékának második fordulója, amelyen két olvasónk Xbox One-os játékokkal lett gazdagabb. Lássuk a nyerteseket!

Street Fighter V - Kage-dzsel indít a Season 4

Kezdetét vette a Street Fighter V: Arcade Edition negyedik szezonja, és ezzel együtt a gonosz Ryu, azaz Kage is csatlakozott a játszható karakterek népes táborához. Ő egy gonosz lélek fizikai megtestesülése.

Ennyit változott a pálya a Far Cry: New Dawnban

Egy Cycu1 nevű youtuber megosztott egy összehasonlító videót, amelyből kiderül, hogyan változott meg Hope megye a Far Cry 5 eseményei után. Úgy látszik, a természet kezdi visszahódítani azt, ami mindig is az övé volt.

Megérkezett a Pillars of Eternity II utolsó DLC-je

Egy alvó isten testében játszódik a Pillars of Eternity II: Deadfire utolsó kiegészítője, amely egy nagyobb ingyenes frissítés mellett látott napvilágot. Tizenegy új alosztállyal bővült a felhozatal, így még színesebb karakterünk lehet.