Hírarchívum - 2018. december

Metal Slug 5 - modern konzolokra is

A run and gun-játékok egyik legnagyobbika mostantól jelengenerációs konzolokon is nagyot robbanthat. A Metal Slug-széria ötödik része tizenöt év után ismét visszatért, a célpontja pedig a PS4, az Xbox One és a Nintendo Switch.

Civilization VI - színre lép a békés Kanada

A Gathering Storm kiegészítő egészen különleges nemzetekkel bővíti ki a Civilization VI színes tárházát. Magyarország mellett Kanada is színre lép, Wilfrid Lauriel pedig hokistadionokkal és nemzeti parkokkal hozza el a békés győzelmet.

Black Ops 4 - Custom Game módot kap a Blackout

Jövő héttől az eddiginél is szabadabb kezet kapunk, ha barátainkkal egy kiadós lövöldözéshez támad kedvünk a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjában. A Custom Game mellé végre megérkeznek az egyedi fegyverkinézetek is.

Kiszivárgott a Kingdom Hearts III

Több mint egy hónappal a megjelenése előtt kiszivárgott a Kingdom Hearts III. Állítólag több lemez gazdára talált már, így az interneten is felbukkantak az első gameplay videók. A játék atyja reagált a történésekre.

Guinness-rekordot döntött Mario szinkronhangja

Charles Martinet hangját már 1990 óta hallhatjuk minden olyan játékban, ahol Mario is felüti a fejét. Az amerikai szinkronszínész összesen 100 alkalommal játszotta el az ikonikus Nintendo-karaktert, ezzel pedig bekerült a rekordok könyvébe is.

Ismét mozog a Granblue Fantasy: Relink

Egyszerre két trailert is kapott a Cygames és a Platinum JRPG-je, a Granblue Fantasy: Relink. Bemutatkoznak az anyag főbb karakterei, valamint kapunk egy kiadós ízelítőt a játékmenetből is.

Saját animét kap a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

Habár a Square több, korábban már beharangozott DLC-t is elkaszált, még egy utolsó kiegészítőcsomagra számíthatnak a Final Fantasy XV rajongói. Ardyn történetét pedig külön anime vezeti majd fel.

Metro Exodus - lehidalsz ezektől az élethű arcoktól

Az elmúlt napokban számos friss screenshot került fel a fejlesztők Facebook-oldalára a Metro Exodusról, melyek főként a fontosabb NPC-ket ábrázolják - nem is akárhogyan! Elképesztő részletességgel szembesülünk.

Shattered State - politikai thriller a Supermassive-tól

Az Until Dawn fejlesztője bemutatta legújabb VR-projektjét, amelyben az állami hírszerzés vezetőjét alakítjuk. Döntéseink nem csupán a közvetlen embereinkre vannak kihatással, hanem saját nemzetünk sorsára is.

Nézd meg videón a PS4-es múltadat!

Közeleg az év végi hajrá, ráadásul a PlayStation 4 már ötéves lett. Szeretnéd tudni, hogy milyen játékokkal töltötted el a legtöbb időt a konzolon, vagy mi volt a legritkább trófeád? A Sony most egy személyre szabott videóval kedveskedik.