Hírarchívum - 2018. december

Leállt a NES Classic és a SNES Classic gyártása

A Nintendo amerikai elnöke, Reggie Fils-Aime hintette el, hogy a cég két nosztalgiakonzoljának gyártása véget ért, és már csak az aktuális készleteken szeretne túladni a vállalat. Ha tervezted a vásárlást, ne habozz tovább!

Anthem - bővebben a fejlődési rendszerről

A minap egy tartalmas livestreamet tartott a BioWare az Anthemről, amelyben részletesen bemutatták a játék fejlődési rendszerét, a lootolást és a páncélszettek variálhatóságát. Ötvenperces gameplayt kaptunk.

Fekete-fehér móddal bővült a Dishonored 2

Visszatérnél a Dishonored 2 vagy a Death of the Outsider világához az ünnepek alatt? A Bethesda jóvoltából ingyenes tartalmakkal bővült a lopakodós cím és annak standalone kiegészítője, ráadásul az előrendelői bónuszok sem exkluzívak már.

Megjöttek a mikrotranzakciók a Red Dead Online-ba

A legújabb frissítéssel élesedtek a mikrotranzakciók a Rockstar westernjátékának multiplayerében. Ezentúl már valódi pénzért is vásárolhatunk prémium ingame valutát, azaz aranyrudat, igaz, most ingyen is hozzánk vágnak párat.

Csapj le ingyen a PC-s Subnauticára!

Az Epic nem beszélt a levegőbe, amikor megígérte, hogy a saját boltjából kéthetente egy-egy ingyenes játékot tölthetnek le a felhasználók. A sort az egyik legjobb túlélőjáték, a Subnautica nyitja - irány az ismeretlen tenger!

Megéri a Discord Store-ban árulni a játékokat

A Discord saját videojátékboltja akár komoly konkurenciát is jelenthet a Steamnek. A fejlesztőknek ugyanis biztosan megéri majd az ő platformjukat választani, hiszen itt 90 százalékos részesedést kaphatnak az eladott játékok után.

Kingdom Hearts III - érkezik a limitált PS4-bundle

Ha várjátok már a Kingdom Hearts III-at, és egy PlayStation 4 Pro is elférne a tévé mellett, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a csomagot! A játék megjelenésekor egy teljesen egyedi festésű, gyűjtői PS4 is a boltokba kerül majd.

Ace Combat 7 - új képek, részletek a multiról

Egy rakás új screenshottal és néhány új információval kedveskedik a fotelpilótáknak a Bandai Namco. Utóbbiak a többjátékos módra fókuszálnak: a szokásos Team Deathmatch mellett egy egészen sajátos Battle Royale módot is kapunk.

Felfüggesztették a Riot operatív vezetőjét

Reméljük, hogy senkinek nem kell magyaráznunk, hogy egymás nemi szerveinek kéretlen fogdosása nem jófej dolog, főleg nem munkahelyi környezetben. A Riot Games operatív vezetőjének márpedig valaki elmagyarázhatta volna.

A Battlefront II is bekerült az EA Access kínálatába

Bő egy évvel a megjelenése után a Star Wars: Battlefront II is bekerült az EA havidíjas szolgáltatásába. Így aki korábban kiábrándult, most fillérekért nézhet vissza a játékba, amely rengeteget változott az utóbbi időben.