Hírarchívum - 2018. június

Launch traileren a LEGO The Incredibles

Megjelent a TT Games legújabb építőkockás játéka. A hihetetlen család LEGO-adaptációja egy részben élőszereplős, de jó pár gameplay-jelenettel is megfűszerezett előzetessel startolt el.

E3 2018: Ace Combat 7 - légi harc esőben is

Az E3 utolsó napjára csak befutott az Ace Combat 7: Skies Unknown kedvcsinálója. Ha jól számoljuk, ez már a harmadik Los Angeles-i expó, amin a Bandai Namco arcade repülős címe tiszteletét teszi. És még mindig bitang jól néz ki.

E3 2018: Több PS4-exkluzív játék is készül

Az idei E3 Sony-konferenciája hagyhatott némi hiányérzetet a rajongókban, de Shuhei Yoshida egy interjúban elárulta, bőven van még a tarsolyukban olyan játék, ami kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

E3 2018: Újra felbukkant az Ashen

Nem cseng ismerősen az Ashen neve? Nem veled van a gond, a 2015-ben bemutatott kaland évek óta alig hallatott magáról, így kész csoda, hogy idén már játszható változatban volt kipróbálható Los Angelesben.

E3 2018: Pazarul fest a Dragon Quest XI

A Square Enix egy tekintélyes demót villantott a tegnap esti streamjében, így most hosszabban is belenézhetünk a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age angol nyelvű változatába. A JRPG szeptemberben landol PS4-en és PC-n.

Boltokban a Wreckfest, indulhat a roncsderbi

Szűk öt évvel az Early Access-premier után végre megérkezett a Bugbear vadiúj autós zúzdája, a Wreckfest. A srácok szép kényelmes tempóban formázták olyanná a programot, amitől mind a tíz ujjukat megnyalják a rajongók.

E3 2018: Mario + Rabbids - Donkey Kong akcióban

Az idei E3-on újra megmutatta magát a Switch egyik legjobb taktikai játékának, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-nek az első nagy DLC-je, amit a Donkey Kong-témára húztak fel a fejlesztők.

E3 2018: A Plague Tale: Innocence - patkányinvázió

A hivatalos E3-as kedvcsináló után az IGN rátette a mancsát az A Plague Tale: Innocence legújabb játékmenet-videójára, ami részletesen bemutatja, milyen akadályokon kell átverekednie magát a főhős testvérpárnak.

E3 2018: Mozgásban a Yakuza Kiwami 2

A Sega gyakorlatilag a teljes Yakuza-sorozatot felújítja, és amíg Japánban a második rész már egy ideje elérhető, addig a nyugati változatra még mindig várnunk kell. Elvileg már nem sokáig, és most már azt is megnézhetjük, mire számíthatunk.

E3 2018: 15 perc Bloodstained: Ritual of the Night

A Castlevania-sorozat spirituális örököse legutóbb épp a tavalyi E3-on mutatta meg magát, a közben eltelt egy évben viszont teljesen eltűnt a Kickstarter-projekt. A friss bemutató alapján jól halad a játék fejlesztése.