Hírarchívum - 2018. június

E3 2018: Alakul a Final Fantasy VII Remake

Sokak bánatára a Square az idei E3 alatt mélyen hallgatott a Final Fantasy VII felújított változatáról. A játék atyja, Tetsura Nomura szerint azonban nincs miért aggódnunk, a játék gyakorlati fejlesztése is gőzerővel halad.

E3 2018: PS VR-ra jön az Astro Bot: Rescue Mission

Saját játékot kap a Playroom VR aranyos robotja. Az Astro Bot: Rescue Mission egy hamisítatlan platformjáték lesz PlayStation VR-ra a nívós Japan Studio tolmácsolásában. Eltűnt legénységünk nyomába eredünk egy rejtélyes világban.

E3 2018: Sajnálkozik a Rocksteady

Amiért a várakozásokkal ellentétben nem mutatta be a következő projektjét az idei expón. A pletykák szerint egy Superman-játékról van szó, de bármi is az, még nem áll készen arra, hogy megosszák a nagyközönséggel.

E3 2018: Jump Force - új gameplay trailer érkezett

A Bandai Namco következő bunyós játéka a legnépszerűbb animék hőseit ereszti egymásnak. A legfrissebb gameplay videón a Dragon Ball, a One Piece és a Naruto karakterei osztják a füleseket.

Kiszivárgott a Steam Summer Sale 2018 időpontja

Ugyan a Valve sosem jelenti be előre a nyári vásár kezdetének időpontját, ám mint minden évben, idén is kiszivárgott az információ. Június 21-ig érdemes feltöltenünk a pénztárcánkat.

E3 2018: Kalandozás a Mario Tennis Acesben

Nem elírás, a Mario Tennis Acesben tényleg helyet kap egy Adventure mód, amelyben derék olasz vízvezeték-szerelőnkkel járhatjuk be a térképet. Teniszezünk, gyűjtögetünk, és még bossharc is vár ránk, ahol kötélidegek szükségesek.

E3 2018: Időmérés az F1 2018-ban

Az IGN-nél járt a Codemasters augusztus végén megjelenő üdvöskéje, az F1 2018. Ezúttal a pilóta szemszögéből futunk két kört, megtudhatjuk, hogy mennyit takar el a kilátásból az idei évben bevezetett glória.

Indul a 2018-as GOG SummerGaming Sale

Kezdetét vette a GOG SummerGaming Sale akciója, mely keretein belül idén is több mint 1000 játékot szerezhetünk meg, kis szerencsével akár 90 százalékos leárazással. Az ajánlatok csupán egy hétig lesznek aktívak, érdemes sietni.

E3 2018: Múmiavadászat a Strange Brigade-ben

A Rebellion legújabb játéka a '30-as évek hangulatát idézi meg, némi természetfelettivel és Indiana Jones-utánérzéssel. A négyfős kooperatív móka legújabb videóját odabent találjátok.

Meghiúsulhat a Disney és a Fox házassága?

Beigazolódott az elemzők korábbi feltételezése, és egyelőre továbbra is bizonytalan a Disney és a Fox házassága, a Comcast cégcsoport ugyanis rálicitált a már így is rekordnak számító Disney-ajánlatra.