Hírarchívum - 2018. június

The Witcher 3 - érkezik az Enchanced Reshade mod

A Cyberpunk-trailer óta rengetegen égnek CD Projekt RED-lázban, így pont időszerű, hogy előzetest kaptunk a rajongók által készített The Witcher 3 - Enchanced Reshade modhoz. Geralt kalandja sosem nézett még ki ennyire szépen.

World of Tanks - megérkezett a focis játékmód

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság alkalmából újabb, limitált ideig elérhető játékmód került a World of Tanksbe, mely a csatateret focipályává varázsolja, és a cél egymás megsemmisítése helyett a gólszerzés.

Brit toplista: Kratos visszatért az élre

A brit toplista rendkívüli mértékben átalakult múlt hét óta; a God of War ismét képes volt megszerezni az első helyet, illetve jócskán akadtak olyan címek is, melyek tíznél is több helyet léptek felfele a listán.

E3 2018: Dying Light 2 - négyszer nagyobb térkép

Az idei E3-on mutatkozott be a Dying Light folytatása, ami Adrian Ciszewski, a játék kreatív igazgatója szerint minden tekintetben felülmúlja majd az első epizódot. A térkép például négyszer nagyobb lesz.

Cyberpunk 2077 - ott lesz a Gamescomon

A CD Projekt RED társalapítója egy interjúban megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 biztosan ott lesz Kölnben, bár az nem derült ki, hogy ismét zárt ajtók mögött mutatják be, vagy a széles publikum számára is elérhető lesz-e a demó.

E3 2018: Ilyen lesz az Outer Wilds

Az IGN E3-as standjának vendége volt a Mobius Digital egyik kollégája, aki a csapat legújabb játékát, a most már Xbox One-ra is biztosan megjelenő Outer Wildsot mutatta be.

Forza Horizon 4 - így működnek az évszakok

Az idei E3-on mutatkozott be a Forza Horizon negyedik felvonása, amiben ezúttal Nagy-Britannia legszebb vidékein versenghetünk majd. A készítők most a negyedik rész legfőbb újdonságáról mesélnek részletesebben.

God of War - boldog apák napját!

Hivatalosan tegnap tartották az apák napját, amiről a játékvilág is igyekezett megemlékezni. Így tett a Sony is, akik a God of War apa-fia kapcsolata előtt tisztelegve összedobott egy videót az ünnep alkalmából.

Mégis lesz Steam Link az App Store-ban?

Úgy néz ki, hogy a végéhez közelít az Apple és a Valve pár hete kirobbant konfliktusa. Az Apple változtatott az irányelvein, a Valve pedig ennek megfelelően javította az alkalmazását. Mostantól elvileg szabad az út a Steam Link számára.

The Awesome Adventures of Captain Spirit infók

Három évvel az idővisszatekerős Life is Strange után a francia Dontnod Entertainment újabb alkotással készül a franchise rajongói számára; június 26-tól mindenki ingyenesen játszhatja a The Awesome Adventures of Captain Spiritet.