Hírarchívum - 2018. június

Fallout 76 - Xbox One-on előbb rajtol el a béta

Frissült a Fallout 76 hivatalos oldala, így kiderült, hogy az idei E3-on bejelentett bétateszt, a B.E.T.A. először csak Xbox One-on lesz elérhető, míg a további platformokon csak később csatlakozhatnak a rajongók.

Warriors Orochi 4 - megvan a nyugati verzió dátuma

A Koei Tecmo nem kertelt sokáig, májusban jelentette be, hogy Európába jön a Warriors Orochi 4, ma pedig a napra pontos dátummal is tisztába lettünk. A musou műfaj nagyágyúja októberben landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Két klasszikus autó az F1 2018-ban

A Codemasters már a bejelentéskor elhintette, hogy még több klasszikus autót vezethetünk az F1 2018-ban. A legújabb előzetesben a 2009-es Brawn BPG-001 és a 2003-as Williams FW25 mutatkozik be.

Hét percig mozog a Shadows: Awakening

A Games Farm bámulatosan kinéző akció-RPG-je valós idejű taktikai harcokat vonultat fel. A fantasy környezetben játszódó anyag főszereplője egy alakváltó démon - a képességek kombinálásában rejlik a siker kulcsa.

Még egy hétig ingyenes a Quake Champions

A jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Quake Champions a múlt heti E3 apropóján egy ideig ingyenesen volt tölthető. Az akció időtartamát meghosszabbította az id Software, így végül június 25-ig zsákolhatjuk be az FPS-t.

2019-re csúszik a MechWarrior 5: Mercenaries

Noha a meches akciójátéknak decemberben kellett volna érkeznie, a Piranha Games sajnálattal jelentette be, hogy ebből nem lesz semmi, csak valamikor 2019-ben számíthatunk a MechWarrior 5: Mercenaries premierjére.

PES 2019 - David Beckhamre koncentrál az új trailer

David Beckham, a britek ikonikus focistája a Pro Evolution Soccer 2019 különleges kiadásának borítóján szerepel amellett, hogy a játékban a fizimiskáját és a mozgását is lemodellezték. Róla szól az új előzetes, és gameplay is jött.

AJ Styles a WWE 2K19 borítóján

Idén sem maradnak játék nélkül a pankráció szerelmesei. A 2K Sports bejelentette, hogy október elején érkezik a WWE 2K19 - a borítón a jelenlegi nehézsúlyú bajnok, AJ Styles feszít majd. Három kiadást terveznek.

Beyond Good & Evil 2 - 2019 végén érkezik a béta

A Ubisoft E3-as konferenciáján több videó és trailer napvilágot látott a Beyond Good & Evil 2-ről, ám a játékot még nem próbálhatta ki a nagyközönség. Később azonban bétaverzióra is számíthatunk - igaz, csak másfél év múlva.

Worthy - Amiga-exkluzív játék a láthatáron

Ha valakinek még mindig megvan a jó öreg 1 MB-os Amiga gépe, akkor jó hírünk van a számára: Worthy néven új játék érkezik az 1990-es évek legendás számítógépére, ami ráadásul nem is néz ki rosszul!