Hírarchívum - 2018. június

E3 2018: Fél óráig pörög az xboxos NieR: Automata

Az E3 ideje alatt jelentette be, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a PC-s és PlayStation 4-es premier után most nyáron Xbox One-ra is megjelenik a PlatinumGames akciójátéka, a NieR: Automata.

Közeleg a Defiance 2050 premierje

Érkezik a nagy visszatérésre készülő Defiance. A játék a régebbi részből ismert koncepcióval, de alapjaiban megújult játékmenettel lesz felszerelve a free-to-play formátumnak megfelelően. Ezúttal sajnos TV-sorozatot nem kapunk hozzá.

E3 2018: Megvan a jövő évi kiállítás pontos dátuma

Az E3-at szervező Entertainment Software Association megerősítette, hogy az idei expó is nagyon sikeres volt. A kiállítás jövő évi dátuma is ismert már, úgyhogy indulhat a visszaszámlálás.

E3 2018: 17 milliónál jár a The Last of Us

Idén ünnepli ötödik születésnapját Joel és Ellie kalandja, a The Last of Us, amiből a Naughty Dog tájékoztatása szerint eddig több mint 17 millió darabot adtak el. Ezek után csodálkozunk, hogy készül a folytatás?

E3 2018: The Surge 2 - természetjárás az erdőben

Az év elején bejelentett The Surge-folytatásról sok minden eddig nem derült ki, ezért is okozott meglepetést, hogy szép csendben kivitte magával a Focus Home Interactive az idei expóra. A hajtás után az első játékmenet-videót találjátok.

E3 2018: Zone of the Enders 2 - remasterelt darálás

Idén ünnepli 15. születésnapját Hideo Kojima klasszikus akciójátéka, a Zone of the Enders folytatása, ami ez alkalomból szeptemberben kap egy leporolt változatot, amit most akció közben is megleshettek.

E3 2018: Hova tűnt a háború a Gears 5-ből?

Ugye nem csak nekünk tűnt fel, hogy a Gears of War ötödik része egész egyszerűen elhagyta az "of War" utótagot a címéből? Az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg elárulta, hogy miért döntöttek így.

E3 2018: Trials Rising - őrült mutatványok

A Just Dance aktuális felvonása mellett a Trials új epizódjának bemutatkozása sem volt mindennapi. A Red Lynx kötelező új Trials-játéka ráadásul megőrzi a sorozat hagyományait és csak kicsit finomít a már jól bevált recepten.

Többjátékos címen dolgozik a Binding of Isaac atyja

A The Binding of Isaacért felelős Edmund McMillen hamarosan bejelenti a következő nagy dobását. Az új, szupertitkos projektről a jövő héten rántja majd le a leplet, de azt már most tudjuk, hogy ezúttal egy multis címről lesz szó.

Búcsút inthetünk a PUBG térképválasztójának

Jövő héten élesedik a PlayerUnknown's Battlegrounds harmadik pályája, a Sanhok, ezzel együtt azonban megváltozik a matchmaking is. Annak érdekében, hogy ne tagozódjon a játékosbázis, megszűnik a meccs előtti térképválasztás lehetősége.