Hírarchívum - 2018. június

Komoly újítások előtt az ArmA III

A Bohemia Interactive népszerű, realisztikus katonai FPS-e nem sokat fog pihenni a 2018-as évben sem; új DLC-kre, küldetésekre és egyszemélyes hadjáratra számíthatnak a rajongók.

World of Warcraft Classic - semmi nem marad ki

Hosszú hallgatás után a Blizzard ismét életjelet adott a klasszikus World of Warcraft kapcsán. Egy blogposztban elárulták, hogy a vanilla szerverek az 1.12-es patchen futnak majd, amely magába foglalja az alapjáték szinte összes tartalmát.

The Amazing Spider-Man-borítók az Insomniactól

Vészesen közeledik az Insomniac-féle Pókember premierje. A játék hivatalosan is a Marvel képregény-univerzum történetének része lesz, ennek kapcsán a burbanki játékstúdió grafikusai előálltak néhány igazán fantasztikus képregény-borítóval.

E3 2018: Húsz percig mozog a Starlink

A Nintendo jóvoltából több mint húsz percen át követhetjük a Starlink: Battle for Atlas játékmenetét. A szokásos repkedés és lövöldözés mellett ezúttal beleleshetünk a hajóépítésbe és tiszteletét teszi Fox McCloud is.

E3 2018: Cyberpunk 2077 - cél a jelenlegi generáció

A Cyberpunk 2077 küldetéseiért felelős Patrick Mills a Game Informernek megerősítette, hogy a szóbeszédekkel ellentétben a játék nem a következő, hanem a jelenlegi generációt célozza meg.

E3 2018: Az új Xbox a magasabb framerate-re hajt

A Microsoft az E3-as konferenciáján megerősítette, már dolgoznak a következő generációs Xboxon. Egy későbbi videóinterjúban Phil Spencer aztán elárulta, mi is a fő cél az új konzolnál.

E3 2018: PlayStation 5 - az AMD adja a gép lelkét

A Forbes beszámolója szerint a komoly politikai belharcoktól szenvedő AMD a következő konzolgenerációt sem fogja kihagyni, így a Microsoft mellett a Sonynak is ők szállítják majd a PS5 lelkét adó GPU-t és CPU-t.

E3 2018: Nézzünk bele az új Adventure Time-ba!

A jövő hónapban érkező Adventure Time: Pirates of the Enchiridionban Jake és Finn Ooo Landre utaznak, amit sajnos árvíz sújt. A két jó barát szerint ez nincs rendjén, és kiderítik, mi történt a szigettel! Trailer és gameplay érkezett.

E3 2018: Jöhet még egy kis Spider-Man gameplay?

Az Insomniac Spider-Manjét már láttuk mozgásban az idei E3-on, de nem eleget! Most itt egy újabb felvétel, amely a város felfedezését mutatja be, kötöttségek nélkül. Jó egy időre elszakadni a főmisszióktól.

E3 2018: Beyond Blue - a Never Alone alkotóitól

Az alaszkai folklór után az óceán mélyére merülünk a Never Alone készítőinek legújabb játékában, amit a BBC Studiosszal közösen raknak össze. Egy expedíciós csapat tagjaiként olyan világ tárul elénk, amiről nem is álmodnánk.