Hírarchívum - 2018. június

E3 2018: Elmerülünk a Call of Cthulhu posványában

Közel hétpercnyi gameplay érkezett a Cyandide horrorjátékából. Hősünk, Edward Pierce magánnyomozó Darkwater Island utcáin nyomoz a Hawkins-család meggyilkolásának ügyében. A férfi legsötétebb félelmei testesülnek meg.

E3 2018: Stranger Things-játékot készít a Telltale

A Netflix és a Telltale Games a Twitteren jelentette be, hogy két közös projekt erejéig együtt dolgoznak majd. Egyrészt interaktív TV-változatot kap a Minecraft: Story Mode, másrészt pedig készül a Stranger Things-játék.

E3 2018: Magyar felirattal jön a Forza és az Ori

Az Xbox Magyarország egy nagyszerű hírrel szolgált a hazai játékosoknak! Az E3-on bemutatott Forza Horizon 4 és az Ori and the Will of the Wisps már a megjelenéskor magyar felirattal kerülnek a boltok polcaira!

E3 2018: Akcióban a Firewall: Zero Hour

A tavaly PlayStation Expreience-en mutatkozott be a Rainbow Six: Siege koncepciójára erősen hajazó, kizárólag PlayStation VR-ra készülő Firewall: Zero Hour, amiből most megnézhetünk néhány új jelenetet.

E3 2018: Itt a bővített Resident Evil 2 remake demó

A Resident Evil második részének remake-jéből láthattatok már egy tartalmas bemutatót, de az IGN jóvoltából befutott az E3-on kiállított teljes változat is, így további tíz percet is tudunk mutatni.

E3 2018: Trailert kapott a Little Dragons Cafe is

Idén nyáron egy újabb kedves játékot kapunk a Harvest Moon fejlesztőitől. A Little Dragons Cafe egy fiatal testvérpár történetét meséli el, akik egy varázslatos kávézót üzemeltetnek.

E3 2018: Two Point Hospital - élet a kórházban

Eddig nem látott jelenetek kíséretében meséltek a készítők az IGN-nek a Theme Hospital szellemi örökösének is tekinthető Two Point Hospitalról, amiben a kórházmenedzsment mellett a betegek ellátása is ránk hárul.

E3 2018: GTFO - csapatmunka nélkül nincs túlélés

Tavaly nyáron mutatkozott be az Overkill Software egykori tagjai alapította 10 Chambers Collective legújabb játéka, a GTFO, ami az idei E3-on végre játszható formában is jelen van. Lássuk, hogyan is fest!

E3 2018: My Friend Pedro - lassított fegyverbalett

A Devolver Digital konferenciáján bemutatott My Friend Pedróról elmondható, hogy tökéletesen beleillik a kiadó filozófiájába. Indie játék, kellően elvont és beteg, mégis szórakoztató. Ezt a hajtás utáni nyolc percnyi játékmenet is igazolja.

E3 2018: Control - 8 perc a Remedy új játékával

Ugyan a Sony-konferencián mutatkozott be a Remedy vadonatúj játéka, de az 505 Games finanszírozásában készülő lövölde multiplatform címként jelenik majd meg, a tervek szerint valamikor jövőre.