Hírarchívum - 2018. július

Három új barát érkezett a Kirby: Star Alliesba

A minap frissült egyet a Kirby: Star Allies. Három álombarát landolt a platformjátékban, egészen pontosan Ribbon, Daroach és Dark Meta Knight - mindegyikük egyedi képességeket és fegyvereket használhat.

Assetto Corsa Competizione - ősszel jön a rajt

A Kunos Simulazioni versenyjátékának legújabb epizódja még idén ősszel elérhető lesz PC-n. Kezdetben ugyan rendkívül korlátozottak leszünk pályák és járművek terén, idővel azonban rengeteg frissítésre számíthatunk.

A Baba Yetu a TV-ben is tarolt

Annak ellenére, hogy a videojátékok mára a legnagyobb bevételeket generáló szórakoztatási formává váltak, még mindig kevés szerepet kapnak a mainstream médiában. Néha azonban vannak nagy pillanatok.

Frissítést kapott a Gran Turismo Sport

A Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital jóvoltából a mai naptól elérhető a Gran Turismo Sport következő frissítése. Nyolc legendás autó, egy vadonatúj pálya és számos új kihívás a terítéken.

Visszatért a Portal 2 társírója a Valve-hoz

Lehet, hogy a játékosok imái végre meghallgatásra találtak, és a Valve megpróbál elszámolni a bűvös 3-as számig? Akárhogy is, annyi biztos, hogy a Portal 2 társírója, Jay Pinkerton hivatalosan is visszatért a Valve köreibe.

Teaser előzetesen a Hide or Die

A VecFour Digital a mai napon megosztotta az első teaser trailerét az aszimmetrikus felállású horrorjátékának, a Hide or Die-nak. Ráadásként pedig némi infót is csepegtettek a játékról az érdeklődők számára.

20 perces videón a Code Vein

A napokban zajló Ani-Com & Games Hong Kong során a Bandai Namco fejlesztése alatt álló Code Vein újabb gameplay videót kapott. Ráadásul egy igencsak hosszút! Több mint 20 percen át élvezhetjük az akció-RPG-t.

Játékmeneti videón a Resident Evil 2 remake

Az Ani-Com & Games Hong Kong rendezvényén a Capcom bemutatójának során újabb gameplay videót mutattak be a közönség számára a Resident Evil 2 remake-verziójából. Leon régi-új kalandja még mindig remekül fest.

Earth Defense Force 5 - traileren a nyugati verzió

Megkapta első angol nyelvű előzetesét az Earth Defense Force 5. A japánban relatíve sikeres epizód még 2017 decemberében jelent meg, de most végre érkezik a nyugati országokba is. Óriáshangyák, reszkessetek!

„Valószínű” a Crusader Kings-széria folytatása

Ismét feleséget keres a pápa! A Paradox Interactive leköszönő vezérigazgatója, Fred Wester nyilatkozatában „valószínűnek” tartja a Crusader Kings-franchise folytatását.