Hírarchívum - 2018. július

Traileren a The Sojourn

Az Iceberg Interactive lerántotta a leplet a vadonatúj belső nézetű puzzle-játékáról. A The Shojourn igazán érdekes alkotás lehet mindazok számára, akik egy lélegzetelállító atmoszférájú kalandra vágynak.

Két új nehézségi szintet kap a Vampyr

A Vampyr egyértelmű mintapéldája az olyan játékoknak, melyek nehézségi szintje kizárólag a játékostól függ. A nyár folyamán azonban a Dontnod két választható opcióval bővíti majd a vámpíros kalandot, ezzel választ adva jópár játékos gondjaira.

Új MMO-n dolgozik az EVE Online csapata

Az EVE Online-ért felelős CCP Games valami nagy dobásra készül. Az izlandi illetőségű fejlesztőcsapat az Epic Games Unreal Engine 4 motorjára építi az eddig meg nem nevezett akció-MMO-ját.

Megszűnik az Origin On the House programja

Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.

Itt a Star Wars IX teljes szereplőgárdája

A Lucasfilm közzétette az új Star Wars-trilógia lezáró epizódjának teljes névsorát. A megszokott stáb mellett feltűnik pár új arc is, valamint az is kiderült, hogy mi lesz Leia hercegnő sorsa Carrie Fisher tragikus halála után.

Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

Shadow of the Tomb Raider - terítéken a mozgás

Egy elég rövid, de annál akciódúsabb előzetest kapott a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszba pedig ezúttal Lara akrobatikus mozdulatai kerültek. Legyen szó falmászásról, vagy kötélen lengésről, sosem fogunk unatkozni haladás közben.

Késik a Battlefield V néhány játékmódja

A DICE egy blogbejegyzésben tette közzé a hírt, miszerint a játék megjelenésekor nem csak az egyelőre homályba burkolódzó battle royale-játékmód nem lesz elérhető. Kapkodnia kell a DICE-nak a megjelenésig?

Bétaverzión a Post Scriptum

A Periscope Games fejlesztőcsapat nemrég bejelentette, hogy elérkezett az idő a realisztikus világháborús akciójáték bétatesztjére. Reméljük, most már nem lesz több késés, és lassan tényleg érkezik a Post Scriptum!

Hamarosan elrajtol az Origin Access Premier

Újabb szolgáltatás érkezik az Origin Access mellé! Jövő héttől rajtol az Electronic Arts Origin Access Premier szolgáltatása, mely korlátlan hozzáférést biztosít a platformon értékesített legújabb PC-s címekhez.