Hírarchívum - 2018. július

Augusztusban jön a Two Point Hospital

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Two Point Studios vicces menedzserjátéka, a Two Point Hospital. Ennek apropóján ismerkedjünk is meg a világ legtöbbet betegeskedő emberével, Trevorral!

Újabb öt perc a megszépült Spyróval

Az Activision már elrabolta egyszer a szívünk a felújított Crash Bandicoot-trilógiával, most pedig Spyróval a fedélzeten készül megismételni ugyanezt. Újabb gameplay videó érkezett a Spyro Reignited Trilogyról.

Sötét hangulatú előzetest kapott a Titans

Ha a Tini titánok könnyed hangulatára vágytok, akkor azt ne a Titans-sorozatnál keressétek. A legújabb előzetesben bemutatkozik Robin, Raven, Starfire és Beast Boy is, az ifjú hősöknek pedig van egy-két keresetlen szavuk Batman felé.

Dátumot kapott a Call of Cthulhu is

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az évek óta készülő Call of Cthulhu kalandjáték. Aggodalomra semmi ok, a halloweent már a misztikus Darkwater Islanden tölthetjük!

Gonosztevőt építünk a LEGO DC Super Villainsben

Nem csak a szuperhősökről szól a világ! A következő LEGO-játékban a DC-univerzum gonosztevőié a főszerep, a legújabb trailerben pedig megleshetjük, hogy hogyan kreálhatunk magunknak saját rosszcsont-alteregót.

Újabb nagy PS4-es rendszerfrissítés a láthatáron

Bétatesztereket keres a Sony a PlayStation 4 következő nagy rendszerfrissítéséhez. Habár részleteket még nem árultak el a 6.0-s frissítésről, a vállalkozószelleműek már most regisztrálhatnak tesztalanynak.

Teaseren a The Walking Dead: The Final Season

Ma vette kezdetét a San Diego-i Comic-Con, ahol a Telltale Games is tiszteletét teszi. A helyszínen élesben is bemutatják majd Clementine utolsó történetét, addig is viszont kaptunk egy kis ízelítőt a The Final Seasonből.

Visszatér a sztorimód a Madden NFL 19-ben

A Madden NFL 18-ban debütált Longshot idén is visszatér majd. Az ezúttal Longshot: Homecoming névre keresztelt sztorimód Devin Wade és Colt Cruise történetét folytatja majd.

Ilyen lesz a Naruto to Boruto Base Battle módja

Holnap startol a Naruto to Boruto: Shinobi Striker nyílt bétatesztje, még mielőtt azonban egymásnak esnének a világ nindzsái, a Bandai Namco kidobott egy előzetest a Base Battle játékmódról.

Jurassic World Evolution - túl az 1 millión

Remek eredményeket produkál a Jurassic World Evolution. A fejlesztésért felelős Frontier csapata hivatalosan is megerősítette, hogy a játék túl van az egymillió eladott példányon, ráadásul ezt a számot viszonylag rövid idő alatt hozta össze.