Hírarchívum - 2018. július

No Man’s Sky - újra a siker küszöbén?

A megjelenésekor óriási méretű felháborodást keltett játék, úgy néz ki, hogy a folyamatos frissítéseivel végre megtalálta azt a taktikát, mellyel sikeres lehet. Kár, hogy a fejlesztők 2016-ban máshogy álltak a dologhoz…

Teaseren a Black Ops 4 battle royale-módja

Újabb előzetest kapott a Black Ops 4 multija, ami már önmagában is érdekes hír lehetne, hiszen a bő kétperces videóban számtalan érdekességet mutattak be. Ám az igazán izgalmas részekre az utolsó 20 másodpercig várni kell.

Shadow of the Tomb Raider - minielőzetesen a világ

Folytatódik a Lara Croft legújabb kalandját taglaló mikrotrailer-sorozat, ezúttal a játék hatalmas és lehengerlő világát csodálhatjuk meg mozgásban. Esőerdők, maja templomok és persze sírok között kavarhatunk a régészcsajjal.

Európába jön a Digimon Survive

Ez gyors volt! Alig egy nappal a japán leleplezés után a Bandai Namco megerősítette, hogy 2019-ben PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre is befut a Digimon Survive. Az anime épp a 20. születésnapját ünnepli.

Aranylemezre került a Spider-Man

Bő egy hónap van hátra az Insomniac-féle Spider-Man megjelenéséig, amit már nem fenyegethet csúszás, lévén a fejlesztők bejelentették, hogy a munkálatoknak vége, a játék mesterpéldánya elkészült.

Jump Force - a Bleach sem marad ki

A Shonen Jumpból ismerős Bleach című manga sem marad parlagon a Bandai Namco verekedős játékában. A sorozatból ismert Ichigo Kurosakit is irányíthatjuk a Jump Force-ban, a legújabb trailer őrá koncentrál.

Magyar feliratot kap a Cyberpunk 2077

A The Witcher 3: Wild Hunt után a CD Projekt RED következő sikervárományosát, a Cyberpunk 2077-et is ékes magyar felirattal élvezhetjük, amikor megjelenik. A hírt nem a forgalmazó, hanem maga a lengyel fejlesztő erősítette meg.

Brit toplista: visszatért a No Man's Sky!

Bár a top 10-be nem sikerült beférnie a Hello Games nagy frissítésen átesett űroperájának, azért a 12. helyet megcsípte. Az élen nincs változás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyra nincs ellenszer.

Női játékost is alkothatunk az NBA Live 19-ben

Az EA Sports sorozatában elsőként végre női karaktert is készíthetünk magunknak az NBA Live 19-ben, a kosaras hölgy karrierjét pedig végigkövethetjük a The Rise nevű sztorimódban. Hamarosan a demónak örülhetünk.

Vérbő traileren a Castlevania második évada

Október végén tér vissza a Castlevania a Netflixre. A hónap elején már kiderült a második évad premierdátuma, most viszont megérkezett az első hosszabb előzetes az animációs sorozatról. Trevor Belmont nem ismer könyörületet.