Hírarchívum - 2018. július

Soul Calibur VI - Voldo sem maradhat ki

Az októberben érkező Soul Calibur VI-ban egy régi kedvenc, Voldo is visszatér. A karakter mind az öt fő részben benne volt, és vaksága ellenére harci stílusa szinte páratlan és kiszámíthatatlan. Most saját trailert kapott.

Traileren az új Mega Man-animációs sorozat

Mega Man visszatér a képernyőkre! A Fully Charged alcímmel ellátott animációs sorozat már augusztusban debütálhat a külföldi Cartoon Networkön. Lássuk, hogyan is néz ki Silicone City!

Nerf-puskaként tér vissza Reaper shotgunja

Rendesen lenerfelték Reaper Hellfire Shotgunját. Na jó, nem arról van szó, hogy legyengítenék az Overwatch hősének ikonikus fegyverét - a sörétes csupán egy szivacslövő másolatot kap a Hasbrótól.

Terítéken a The Banner Saga 3 zenéje

Már csupán napok választanak el minket a The Banner Saga-trilógia befejező epizódjának megjelenésétől. A vikinges taktikai RPG rusztikus hangulatát a gyönyörű rajzok mellett mindig is a zene adta - ebbe hallgathatunk bele mélyebben.

Novemberben érkezik a Life is Strange-képregény

Még idén ősszel kézbe vehetjük a Life is Strange-képregény első felvonását. A négy füzetből álló miniszéria Max és Chloe történetét folytatja majd, így végre megtudhatjuk, hogy mi lett hőseinkkel az alapjáték eseményei után.

Látványos előzetesen a Fantastic Beasts folytatása

Csak úgy özönlenek a filmes előzetesek San Diegóból. A Comic-Conon ezúttal a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei következő trailerét vetítették le, ahol az ifjú Dumbledore mellett bemutatkozik a híres alkimista, Nicolas Flamel is.

The Walking Dead - így fest az első 15 perc

A korábbi teaser után most végre befutott a Telltale-féle The Walking Dead negyedik évadának a gameplay bemutatója is. A The Final Season első negyedórájába nézhetünk bele, így mi is átélhetjük Clementine és AJ mindennapjait.

Bemutatkozó előzetesen a Shazam!

Végre megérkezett a Shazam! első kedvcsinálója. A trailer egyelőre azt hivatott bemutatni, mennyire könnyed és laza stílusa lesz a filmnek. Valljuk be, nem erre számítottunk egy DC-től.

Itt a Godzilla: King of the Monsters előzetes

A hét közepén bemutatott teaser kedvcsináló után végre befutott a Godzilla folytatása, a Godzilla: King of the Monsters első előzetese. A második részben bőven lesz dolga a címszereplőnek...

Megérkezett az Aquaman első előzetese

Késő estére beindult a Comic-Con, így több előzetes társaságában befutott a DC-s moziverzum idei főszereplőjének, az Igazság Ligájában már bemutatkozott Aquamannek az első előzetese.