Hírarchívum - 2018. július

Jövőre is óriási üzlet lesz a battle royale

A SuperData elemzője szerint jövőre sem torpan meg a battle royale-játékok bevételeinek a növekedése, így a piac akár 20 milliárd dolláros forgalmat is generálhat majd, részint az új belépőknek köszönhetően.

Resident Evil 2 remake - pofás lesz a gyűjtői kiadás

A Comic-Conon külön panelt kapott az idei E3 egyik legkellemesebb bejelentése, a Resident Evil 2 remake. Bemutatkozott a játék 200 dolláros gyűjtői kiadása, és egy-két apróbb újdonságra is fény derült.

Előzetesen a Star Trek: Discovery második évada

Jövő év elején folytatódik a rajongók által is megszeretett Star Trek: Discovery, a Comic-Con pedig mindig remek alkalom arra, hogy a készítők bemutassák első kedvcsinálóikat.

Feltámad a Buffy, a vámpírok réme

A Comic-Conon hivatalosan is megerősítést nyert, hogy valóban visszatér a Buffy, a vámpírok réme, igaz, egészen más formában, ahogy arra számítani lehetett. A projekt ugyanis egy teljes reboot lesz, így a régi szereplők nélkül készülhet el.

A Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét

A Disney tegnap egy közleményben jelentette be, hogy James Gunn múltbéli, vállalhatatlan Twitter-bejegyzései miatt kirúgták, így a jövőre kezdődő A galaxis őrzői harmadik részének forgatását már más fogja dirigálni.

Befutott a Glass első teljes előzetese

Elég nagyot szólt a tavaly év elején bemutatott Széttörve, aminek a folytatása, a Glass jövő januárban mutatkozik be, és végre megmutatja, hogyan is kapcsolódik össze a film A sebezhetetlennel.

The Cycle - bemutatkozott a YAGER új játéka

Hivatalosan is bemutatkozott a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Development legújabb játéka, a The Cycle, ami egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett belső nézetes shooter lesz.

Spyro Reignited Trilogy - régi és új zenékkel

A Comic-Conon jelentették be, hogy a Spyro Reignited Trilogyban lehetőségünk lesz majd a régi és az új dalok között váltogatni, ráadásul a The Police dobosa, Stewart Copeland egy teljesen új nótát is írt a felújított kiadáshoz.

Stardew Valley - augusztusban jön a multiplayer

Eredetileg az év első negyedévében kellett volna megjelennie, de végül kicsit megcsúszott a Stardew Valley régóta ígért egyik nagy újdonságának, a multiplayer módnak a premierje. Augusztusban vége a várakozásnak.

Kibővített kiadást kap a Redeemer

A Buka Entertainment és a Sobaka Studio jelentése szerint a tavaly augusztusban PC-re már megjelent Redeemer az egyéves premier alkalmából konzolokra is ellátogat, ráadásul egy kibővített kiadásban.