Hírarchívum - 2018. július

Darksiders 3 - Fury továbbra is csak kaszabol

Folytatódik az IGN First videósorozata, amiben a Darksiders nemrég hivatalos megjelenési dátumot kapott harmadik részével foglalkoznak részletesebben. A legújabb, több mint kétperces kedvcsináló ismételten az akcióra fókuszál.

Spider-Man - előzetesen a történet

Kezdetét vette San Diegóban az idei Comic-Con, ahol a Marvel játékpaneljének egyik főszereplője a szeptemberben boltokba kerülő, Insomniac-féle Spider-Man volt. Ennek megfelelően kaptunk pár látnivalót.

Black Ops 4 - zombik az Alcatraz mélyén

Újabb előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódja. A Blood of the Dead az Alcatraz-sziget börtönkomplexumába vezet majd minket, melyet elözönlöttek a túlvilág élőhalottjai. Fény derült a Mystery Box Edition tartalmára is.

Mario Kart 8 Deluxe - Link is versenybe száll

Ingyenes frissítést kapott a Mario Kart 8 Deluxe, amely egy új versenyzőt állít a rajtvonalhoz. Link a saját motorján robog be a pályára egészen a The Legend of Zelda: Breath of the Wildból.

Mega Man 11 - Torch Man odapörköl

Újabb főellenség mutatkozik be az októberben érkező Mega Man 11-ben. Főhősünk ezúttal a lángoló Torch Mannel orrol össze, ezt pedig akár 1080p-ben, mozgás közben is követhetjük.

Gay Tony visszatér a GTA V-ben

A Grand Theft Auto IV 2009-es sztorikiegészítőjében, a The Ballad of Gay Tonyban megismert Tony Prince megérkezett Los Santosba. Az After Hours a GTA Online éjszakai életét teszi majd izgalmasabbá és veszélyesebbé.

Folytatódik a Star Wars: A klónok háborúja

Úgy tűnik, méltó befejezést kaphat a 2014-ben elkaszált Star Wars: A klónok háborúja. A sorozat tizedik szülinapját ünneplő Comic-Con-panelen vetítették le a folytatást beharangozó trailert, amelyben sok közkedvelt karakter visszatért.

Total War: Rome II - a múltba repít az új DLC

Előzménykampányt kap a Total War: Rome II. A Rise of the Republic névre keresztelt DLC 127 évvel játszódik majd az alapjáték történései előtt. Egyesítsük egy zászló alatt Itáliát!

Kiderült, hogy mikor kerül mozikba az új Joker-film

Már nem kell sokat várnunk Joaquin Phoenix Joker-filmjére, a találgatásoknak megfelelően a jövő év vége felé fut be az adaptáció, amely a mai bejelentés szerint szimplán a Joker címet viseli.

Kiszállt a Comcast, a Disney-é lehet a Fox

Hiába jelentette be a Disney már tavaly, hogy felvásárolja a Foxot, az üzlet végkimenetele sokáig kérdéses volt, miután a Comcast is vételi ajánlatot tett a cégbirodalomra.