Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Videón a Starlink: Battle for Atlas planétái

A Ubisoft nyitott világú űrlövöldéje is előkerült Kölnben, a vadiúj előzetes Atlas világára koncentrál. Az univerzumban megannyi változatos bolygó kapott helyet - szám szerint hét -, és mindenhova ellátogathatunk csillaghajóinkkal.

GC 2018: Dátumot kapott a Trials Rising

Röviddel a júniusi bejelentés után végre napra pontos dátumot kapott a Trials Rising. Jövő februárban bőghetnek fel a motorok, de előtte lesz zárt bétateszt is, amire minden érdeklődő feliratkozhat.

GC 2018: Gameplay traileren a Space Hulk: Tactics

A Cyanide Studio készít videojátékot az azonos címen futó Warhammer 40.000-társasjátékból. A Space Hulk: Tactics végre napra pontos dátumot és egy izgalmas előzetest kapott a kölni rendezvény apropóján.

GC 2018: AC: Odyssey - ismerd meg a főhősöket!

A kölni játékexpó apropóján a Ubisoft két filmes előzetessel lepett meg bennünket, amelyek a ókori Görögországban játszódó anyag főszereplőit mutatják be. Kassandra és Alexios eltérő célokért harcolnak, de a módszerük rajtad múlik.

GC 2018: Februárban érkezik az Anno 1800

A Ubisoft és a Bluebyte pont egy éve jelentette be az Anno-sorozat következő részét, amely a 19. századba szólítja a stratégiák szerelmeseit. Ma kiderült, hogy az Anno 1800 jövő februárban landol PC-n. Csekkold az új látnivalókat!

GC 2018: Bejelentették a Desperados III-at

Tizenkét év után a remek kritikai fogadtatásban részesült Shadow Tactics fejlesztője támasztja fel a Desperados-sorozatot. A harmadik rész nem rúgja fel a szabályokat: maradunk a vadnyugaton, a műfaj továbbra is taktikai RTS.

GC 2018: Bemutatkozott a GeForce RTX

A kölni rendezvényen keynote-ot tartott az NVIDIA, ahol a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet a GeForce RTX 20-as sorozatú videokártyákról. A hívószó a ray tracing technológia, amit már a közeljövő játékai is támogatnak.

GC 2018: Egy hét múlva itt a Fear the Wolves

A battle royale műfaj hamarosan egy újabb trónkövetelővel gyarapodik - a Fear the Wolves elsősorban azoknak szól, akik a S.T.A.L.K.E.R.-en nevelkedtek és csípik a sugárfertőzött csernobili miliőt. Már tudjuk a korai hozzáférés dátumát is!

GC 2018: Jövőre jön a World War Z

Egymás sarkát tapossák napjainkban a különféle zombis játékok, a World War Z játékadaptációja a kooperatív címek között próbál meg helytállni. A legújabb előzetes magát a zombihordát mutatja be.

GC 2018: Új traileren a Mount & Blade II: Bannerlord

Sokak számára volt izgalmas az idei E3, hiszen többek közt végre bemutatták a Cyberpunk 2077-et, illetve a The Last of Us folytatását is láthattuk, ám a szívünk mélyén mindannyian éreztük, hogy valami azért hiányzott. Valami nagy…