Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Switchre is jön a Saints Row: The Third

Tulajdonképpen a Nintendo Switch sikerének fokmérője is lehetne, hogy a kiadók nem győzik lapátolni a korábbi játékaik portjait a hibridkonzolra. Most épp a Saints Row: The Third a soros.

GC 2018: PUBG - konzolon is közel az 1.0

Hamarosan a PlayerUnknown's Battlegrounds xboxos verziója is elhagyja a korai hozzáférést, és megkapja az 1.0-s verziószámot. A PUBG Corp. extra tartalmakkal és egy PUBG ihlette kontrollerrel ünnepli a nagy hírt.

Dota 2 - Gabe Newell is a játék része lett

Gabe Newell beváltotta az ígéretét, és újból játékfejlesztésbe kezdett, mondjuk nem teljesen úgy, ahogy azt a legtöbben várták... Mindenesetre örülhetnek a Dota-fanok, a mai naptól Gabe is a játék része lesz.

GC 2018: Sekiro - özönlenek a gameplay videók

A From Software legújabb alkotásáról eddig is sejtettük, hogy érdemes lesz rá odafigyelni, de a játékmeneti videók alapján tényleg egy igazi mesterművel van dolgunk. Nehéz lesz márciusig várni rá…

GC 2018: 2019 nem lesz az asszaszinok éve

A korábbi pletykákat hivatalosan is megerősítette a Ubisoft, 2019-ben nem érkezik teljes értékű Assassin’s Creed-játék. A vállalat szerint komoly minőségbeli javulást hozott, hogy felhagytak az évenkénti új cím kipréselésével.

GC 2018: The Surge 2 - pre-alpha parklátogatás

A Focus Home Interactive év elején bejelentett The Surge-folytatása játékmeneti előzetest kapott, melyben bepillanthatunk az előző rész történései miatt romba dőlt város középpontjába, az új Park szektorba.

GC 2018: 16 percnyi A Plague Tale: Innocence

Az A Plague Tale: Innocence már korábban leleplezett előzetesét mostantól 16 percen keresztül, vágatlanul is megtekinthetjük. A középkor borzalmait rendkívül hatásos formában mutatja be a Focus Home Interactive új alkotása.

GC 2018: Gameplayen a Shadow of the Tomb Raider

A hétfői NVIDIA Geforce RTX-bemutatón megvillantott Tomb Raider-részletek végre teljes egészében is megcsodálhatóak egy 11 perces játékmeneti videón. Ray tracing ide vagy oda, Lara új kalandja lehengerlőnek tűnik.

GC 2018: Fallout 76 - építeni, építeni, építeni!

Mi különbözteti meg az embert a szörnyektől? Hát természetesen az, hogy az ember folyamatosan építeni szeretne. A Fallout 76 vadonatúj előzetese szerint éppen erre lesz tökéletes megoldás az új C.A.M.P.!

GC 2018: NBA 2K19 - a jó kosaras Kínából indul...

A 2K Sports bemutatta az NBA 2K19 MyCareer módját, mely ezúttal a The Way Back néven érkezik. A dolog egyelőre izgalmasnak tűnik; drámai történet és hollywoodi színészek a láthatáron.