Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Friss látnivalókon a Darksiders III

Az apokalipszis négy lovasa közül ezúttal Furyt irányítjuk, a Darksiders III rajongói nem csalódhatnak, hiszen a THQ Nordic friss előzetessel, gameplayjel és screenshotokkal támadta be a Gamescomot.

GC 2018: Decemberben jön a Mutant Year Zero

A Funcom és a The Bearded Ladies közös projektje végre dátumot kapott, az XCOM-ra hajazó taktikai stratégia december elején fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Természetesen az új előzetesről sem kell lemondanunk.

GC 2018: The Sinking City - gameplay kommentárral

Még a békés halál sem biztos az H.P. Lovecraft művei által ihletett The Sinking Cityben. A Frogwares alaposan felkészült az idei Gamescomra, egy vadiúj filmes előzetessel és 12 perc gameplayjel gazdagodtunk!

GC 2018: A jövő év elején jön a Twin Mirror

Mármint az első epizód, lévén egy epizodikus pszichológiai horrorjátékról beszélünk. A Dontnod alkotásában egy oknyomozó újságírót alakítunk, aki visszatér szülővárosába, ahol különös rejtélyekkel szembesül.

GC 2018: Egy év múlva jön a Shenmue III

A Gamescomon végre lehullt a lepel a Shenmue III napra pontos megjelenési dátumáról. Egyhamar ne számítsunk a nyitott világú kalandra, lévén pont egy év múlva landol a boltokban. Nem úgy, mint az első két rész remastere.

GC 2018: Akciódús előzetesen a Stormdivers

Miután a twin-stick shooterekre nem volt olyan nagy a kereslet, a Housemarque csapata úgy döntött, bepróbálkozik a battle royale műfajjal is. A Stormdivers azonban különböző osztályokkal és kooperatív lehetőségekkel hódit.

GC 2018: The Dark Pictures - a Supermassive-tól

Az Until Dawn alkotói maradnak a horror műfajánál, a legújabb játékuk egy epizodikus anyag lesz The Dark Pictures címmel. Az első rész, a Man of Medan 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

GC 2018: Mozog a Remnant: From the Ashes is

A Darksiders III alkotóinak második projektje is bemutatkozott mozgásban, a külső nézetes túlélőjátékban akár négy játékos dolgozhat együtt az életben maradásért, miközben a dinamikusan változó világ újabb és újabb akadályokat gördít eléjük.

GC 2018: Jump Force - még több hős a fedélzeten

A Bandai Namco és a Spike Chunsoft anime-szereplőket felvonultató crossovere még több karaktert tudhat magáénak. Most a Hunter X Hunter, a Dragon Ball Z és a One Piece újabb hősei mutatkoznak be a gamescomos előzetesben.

GC 2018: Januárra csúszott az Ace Combat 7

Sajnos mégsem jelenik meg idén a Bandai Namco arcade repülős címe, de legalább kicsit fellélegezhetünk az év végi dömpingben. Kell játék januárra is, az Ace Combat 7: Skies Unknown pedig az év első hónapjában repül be.