Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: The Division 2 - Washington bezöldült

Újabb előzetes érkezett a The Division 2-höz, melyben ezúttal az elnéptelenedett Washington D.C. kapta a főszerepet, illetve néhány előrendelői ajándékról is lerántotta a leplet a Ubisoft.

GC 2018: Battlefield V - testreszabás mesterfokon

Nemrég kiderült, hogy a Battlefield V előrendelései jócskán elmaradnak a Call of Duty: Black Ops 4, vagy a Red Dead Redemption 2 eredményeihez mérten, így nem telhet el úgy nap, hogy ne érkezne új trailer a DICE-tól tűzoltás gyanánt.

GC 2018: War Thunder - érkeznek a helikopterek

A Gamescomon bejelentették az eredetileg repülőgépeket felsorakoztató játék legújabb frissítését, mely az eredeti témájától jócskán elrugaszkodva a helikopterekre tereli a figyelmet.

GC 2018: Ropogós képeken a Cyberpunk 2077

Van, amikor néhány screenshot elég arra, hogy felgyorsuljon a pulzusod - nos, a Cyberpunk 2077 esetében pont ez a helyzet. A bennfentesek szerint az új képek már sokkal jobban hasonlítanak az RPG végleges arcára.

GC 2018: Új mód az Ori and the Will of the Wispsben

Ha nem csupán a sztorimódra szeretnél koncentrálni, bizonyára örülni fogsz, hogy az Ori and the Will of the Wisps világán különféle kihívásokat is teljesíthetünk. A Spirit Trials módban más játékosokkal versenyezhetünk.

GC 2018: Márciusban jön a Devil May Cry 5

A sajtó képviselői már ott vannak Kölnben és kipróbálhatták a Devil May Cry legújabb részét. A kiállított demóba most ti is belekóstolhattok, de ennél sokkal fontosabb, hogy megjelenési dátumot kapott a játék.

GC 2018: Xboxra is jön a Hunt: Showdown

A Microsoft az Inside Xbox @ Gamescom eventen bejelentette, hogy a Crytek multira kihegyezett belső nézetes shootere hamarosan elstartol az Xbox Game Preview programjában. A dátumra még várni kell, a trailerre nem.

GC 2018: Lovaglás a Farming Simulator 19-ben

A Focus Home nagy csinnadrattával készült a Farming Simulator 19 gamescomos jelenlétére. Ez nem véletlen, az elmúlt 10 év tapasztalatait gyúrja össze az új rész nem kevés újdonsággal megspékelve. Igen, még lovagolhatunk is!

Spider-Man - csak harc és más semmi

Kitartás, bő két hét múlva befut az Insomniac Spider-Manje PS4-re. A készítők most egy videóban foglalják össze a harc legfontosabb jellemzőit. Peter Parkert is a ruha teszi naggyá - és persze a kütyüi.

GC 2018: Close to the Sun - Tesla forogna a sírjában

A beszédes nevű Storm in the Teacup csapata 2019 első negyedévében készül el a belső nézetes horrorjátékával. A sztori szerint egy, a Nikola Tesla által megálmodott hajón valami balul üt ki, ahonnét hősnőnkkel meg kell lépnünk.