Hírarchívum - 2018. szeptember

A THQ Nordicnál vannak az Alone in the Dark jogai

Miután az Atari az utóbbi időben semmit nem kezdett a lovecrafi horrorjáték jogaival, a THQ Nordic lecsapott az IP-re. Az Alone in the Dark mellett az Act of War jogait is megszerezte a kiadó - talán folytatásokat is kapunk a jövőben.

Elstartolt a Switch Online, megoszthatóak a játékok

A Nintendo Switch online szolgáltatása már éles, ezentúl már csak előfizetési díj ellenében tudunk multizni a hibridkonzolon. Az új, 6.0-s rendszerfrissítéssel meg is oszthatjuk digitális játékainkat egy másik konzollal.

TGS 2018: Kedvcsinálókon a Devil May Cry 5

Nem érkezett üres kézzel a Tokyo Game Showra a Capcom: a vadiúj előzetes mellett kiderült, mit tartalmaz a Devil May Cry 5 Deluxe-kiadása, emellett egy rejtélyes karakter, V is bemutatkozik.

Késik a Red Dead Redemption 2 online módja

A Rockstar szerint nem készül el időben a Red Dead Online - a vadnyugati játék többjátékos szegmense csak egy hónappal a premier után, novemberben élesedik publikus bétaként. Sebaj, addig bőven elleszünk a sztorival!

Legendás lények a Pokémon Let’s Góban

A novemberi premier gyorsan közeledik, így érhető, hogy a The Pokémon Company egyre többet mutat a Switchre érkező játékból. A Pokémon Let’s Go, Pikachu! és Eevee! legendás lényeire vethetünk egy pillantást.

Dark Souls Remastered - próbalehetőség Switchen

Ezen a hétvégén - napi négy órában - kipróbálhatjuk a Dark Souls Remasteredet Nintendo Switchen. Pontosabban egy hálózati tesztről van szó, az Undead Parish nevű helyszínnek ugorhatunk neki egyedül vagy multiban.

Ace Combat 7 - teljes játékok az előrendelőknek

A Bandai Namco ütős ajánlattal lepi meg az Ace Combat 7: Skies Unknown előrendelőit. Attól függően, hogy milyen platformon játszol, a korábbi részek valamelyike üti a markodat. Egy ropogós előzetesünk is van!

2019-re csúszik a Sega Mega Drive Mini

A Sega eredetileg 2018-ra ígérte a mikrokonzol premierjét, ám a gyártó a Twitteren szólt, hogy ebből mégsem lesz semmi. Ehelyett csak valamikor jövőre landol a boltokban a Sega Mega Drive Mini.

A jövő héten folytatódik a The Council

Már csak két epizód maradt hátra a Big Bad Wolves kalandjátékából, az utolsó előtti rész, a Burning Bridges a jövő hét folyamán élesedik. Főhősünk, Lous ezúttal a Mortimer-sziget alatt húzódó katakombákba indul.

TGS 2018: Itt a One Piece: World Seeker trailere

Az új szereplőkről rántja le a leplet a One Piece: World Seeker Tokyo Game Show apropóján napvilágot látott előzetese. Megcsodálhatjuk a játék színhelyét, a Jewel Islandet, illetve bemutatkozik Jeanne, az Anti-Navy frakció vezetője is.