Hírarchívum - 2018. szeptember

Bezárja kapuit a Telltale Games

A tegnap késő esti pletykák után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan bezár a stúdió. A közlemény szerint nehéz éven vannak túl, és sajnos nem tudták leküzdeni az anyagi akadályokat.

Dead Cells - jön a Custom Mode

Nem kérdés, hogy a Dead Cells lett az utóbbi idők egyik legkiválóbb roguelike akció-platformere, a Motion Twin független fejlesztőcsapata pedig igyekszik hosszabb távon is fenntartani az érdeklődést - ebben segít a soron következő update.

TGS 2018: Devil May Cry 5 - 22 perc akció

Javában zajlik a 2018-as Tokyo Game Show, ahol a szerencsések kipróbálhatják a Devil May Cry 5 demóját. Innen érkezett az a több mint 20 perces klip, amely során Nero szembe száll a démonok végtelen seregével és a Goliath nevű bosszal is.

Újabb rekordokat döntöget a Fortnite

Az Epic Games rendesen belenyúlt a tutiba - a népszerű battle royale-játékot csak augusztusban több mint 78,3 millió játékos indította el. A free-to-play cím csupán mobilon napi 2 millió dollár bevételt hoz a konyhára.

Dragon Ball FighterZ - ringbe lép Android 17

Befutottak az első információk a Dragon Ball FighterZ következő DLC-karakteréről. A szélsebes közelharcra specializálódó Android 17 még ebben a hónapban harcba szállhat, épp időben a switches megjelenéshez.

PlayStation Now - mostantól letölthetjük a játékokat

Egy nagyon barátságos lépést tett meg a Sony a PlayStation Now havidíjas rendszerével. Az eddig csupán stream-technológiával játszható játékokat mostantól teljes egészükben letölthetjük a merevlemezre.

PUBG - érkezik a rangsorolási rendszer

Komoly újdonságok várnak ránk ősszel, a PlayerUnknown's Battlegrounds 22-es sorszámú frissítése ugyanis rendesen megbolygatja majd a matchmakinget, a felhasználói felületet és a lootrendszert is.

Stranded Deep - konzolokon is hajótöröttek leszünk

Egy repülőgép-szerencsétlenség miatt valahol a Csendes-óceán közepén találod maga egy aprócska lakatlan szigeten. Valahogy életben kell maradnod élemet szerezve és dacolva a veszélyekkel teli környezettel.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Készül a Rainbow Six-mozifilm

Lapértesülések szerint a Paramount Pictures mozifilmet készít két Tom Clancy-regényből Michael B. Jordan főszereplésével. A történet a Rainbow Six megalakulására és a terrorizmus elleni harcra összpontosul.