Hírarchívum - 2018. szeptember

Ghost Recon: Wildlands - ingyenes hétvége jön

A bolíviai drogkartellek napjai megvannak számlálva, hiszen ezen a hétvégén indul a hajtóvadászat, ingyen játszható lesz a Ghost Recon: Wildlands mindhárom platformon. Ráadásul akciósan juthatunk hozzá a teljes játékhoz is.

Októberben jön az NBA 2K Playgrounds 2

Öt hónapos késés után végül október közepén lát napvilágot az NBA 2K Playgrounds 2, a Saber Interactive arcade kosárlabdás címe. Az anyagot a 2K Sports égisze alatt fejezték be, ami bizonyára jót tett a projektnek.

Most már szinte biztos a PS4-es PUBG

Már korábban is rendkívül sok jel mutatott a PlayStation 4-es PlayerUnknown’s Battlegrounds érkezésére, ám a mai napon egy minden eddiginél kézzelfoghatóbb bizonyíték látott napvilágot.

Komoly változások előtt a YouTube Gaming

Az elsődlegesen a videojáték-streamelésre szánt YouTube Gaming applikációt és weboldalt hivatalosan is lekapcsolta a Google, mivel a játékos funkciókat és lehetőségeket mostantól a YouTube részeként fogják kezelni.

Valami nagy dolog készül a Wargamingnél

A Wargaming állásajánlatai alapján újabb irodát nyit a stúdió, ezúttal az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Guildfordban, ahol egy, az Unreal Engine-nel meghajtott, ingyenesen játszható MMO-játék fejlesztésén fognak dolgozni.

Frissítve: Bukott a Capcom, bajban a Dead Rising

A kiadó ugyan állítja, az idei teljes pénzügyi esztendő összbevételeit nem befolyásolja a kiesés, de a Capcom Vancouver projektjeinek lelövése így is komoly veszteséggel járt.

Forza Horizon 4 - akcióban a Bond-autók

Végre egy crossover, amire tudjuk, hogy a szíve mélyén mindenki gyerekkora óta várt; érkeznek a 007-es ügynök legendás járgányai a Forza világába. A bejelentés ugyan már múlt héten megvolt, ám most egy pörgős előzetest is kaptunk hozzá.

Metro Exodus - a lehengerlő látvány már garantált

Ha valaki még mindig nem győződött meg arról, hogy a Metro Exodus grafika szempontjából tényleg egy mestermű lesz, annak itt az újabb videó. Ha februárban szépet akarsz látni, metróra kell szállni.

PlayStation Classic - érkezik a Sony retrokonzolja

Úgy néz ki, hogy a Nintendo után a Sony is felül a nosztalgiavonatra, és kiadja a legendás PlayStation konzoljának a miniverzióját. A masina decemberben rajtol el, és PlayStation Classic néven lesz kapható.

Elrajtolt a Transference, itt a launch trailer

A 2017-es E3 során jelentette be az Ubisoft, hogy Elijah Wooddal együttműködve készítik el legújabb VR-játékukat, melyben egy elborult elme romjait fedezhetjük fel. Az izgalmasnak tűnő pszichológiai horror mostantól pedig már elérhetővé is vált.