Hírarchívum - 2018. szeptember

TGS 2018: Claire az új Resident Evil 2-videóban

Tegnap a Dengeki PlayStation nevű japán magazin streamelt egy kis Resident Evil 2-t, a 12 perces felvétel teljes egészében Claire Redfield kampányára koncentrál. A nőnek még egy kislányra is vigyáznia kell.

Itt a Devil May Cry 5 gépigénye, multi is lesz?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Devil May Cry 5-ből nem marad ki a többjátékos mód sem. A konzolos áruházi oldal szerint a játék online multija és kooperatív módja 2-3 főt támogat. A Steamre pedig a hivatalos gépigény került fel.

Hitman 2 - negyven perc a napfényes Miamiban

A DualShockers csapata még a PAX Westen próbálhatta ki a Hitman 2 demóját, amely a Miamiban játszódó küldetést tartalmazza. Most majdnem 40 perc nyers gameplayt kaptunk a novemberben érkező anyagról.

Spider-Man - három nap alatt 3,3 millió

A legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címét orozta el az Insomniac Spider-Manje, lévén csak az első három napon 3,3 millió kópiát értékesítettek belőle. A játék a God of War áprilisi rekordját döntötte meg.

TGS 2018: Dátumot kapott az Earth Defense Force 5

A D3 Publisher még áprilisban jelentette be, hogy Japánon kívül is napvilágot lát a rovarszerű idegenekkel vívott harcra koncentráló anyag. Most már tudjuk, hogy decemberben védhetjük meg bolygónkat az Earth Defense Force 5-ben.

Call of Duty: Black Ops 4 - ízelítő a zombimódról

Stílusosan prezentálta a Call of Duty: Black Ops 4 zombimódját az Activision, a kedvcsináló lényegében az Avenged Sevenfold zenekar videoklipje is. Ezenkívül szó esett a premier utáni ingyenes tartalmakról.

Itt a Life is Strange 2 launch trailere

Már csak egy hét van hátra a Life is Strange 2 első epizódjának premierjéig, a Roads címen futó nyitórészben a Diaz-testvéreket ismerhetjük meg. Már most megnézhetitek a Dontnod alkotásának launch trailerét.

Call of Cthulhu - az őrület határán

Megérkezett a második gameplay trailer a Cyanide Studio szerepjátékáról, amelyben Edward Pierce detektív a nyomasztó a Darkwater Islandre tart, ahol furcsa összeesküvésekre, bizarr szektákra és magukra a Nagy Öregekre bukkan.

Belső nézettel érkezik a Red Dead Redemption 2

Nagyon hosszú lesz az a bő egy hónap, ameddig még várnunk kell a Red Dead Redemption 2 megjelenéséig. Vigasztalásképpen huszonnégy bámulatos screenshotot mutatunk és elárulunk pár dolgot a játék kameraopcióiról is.

Visszakapcsol a fénysebességről a Star Wars

Az utóbbi években hozzászokhattunk ahhoz, hogy évente érkezik egy új rész, sőt, a Solo megjelenésével még ennél is nagyobb tempóra kapcsoltak, ám a kevésbé pozitív eredmények miatt a Disney stratégiát vált.